Ξυλόκαστρο: Τι έστειλε στο θάνατο τους 3 αναρριχητέςΣε σταθερή κατάσταση, αλλά τραυματισμένος, βρίσκεται ο μοναδικός επιζών και εκπαιδευτής της 4μελούς ομάδας, που βρήκε φρικτό θάνατο στο φαράγγι του Αγ.Λουκά, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας...
Ο μοναδικός διασωθείς νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Κυριακής των Βαΐων στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Στο πλευρό του από τις πρώτες ώρες βρίσκονται τόσο οι γονείς του, όσο και η σύζυγός του η οποία ήταν και αυτή που κάλεσε βοήθεια όταν αντιλήφθηκε ότι η επιστροφή του συζύγου της καθυστερεί ανησυχητικά.

Για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση από την Αστυνομία και αναμένεται η κατάθεση του αρχηγού της ομάδας, η οποία θα ρίξει φως στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας βρίσκεται υπό φρούρηση της Αστυνομίας, η οποία και περιμένει την τελική έγκριση των γιατρών ώστε ο εκπαιδευτής να δώσει επίσημη κατάθεση και να φωτίσει τα αίτια της τραγωδίας.

Τα τέσσερα άτομα επιχείρησαν την κατάβαση του φαραγγιού του Αγίου Λουκά στο Ξυλόκαστρο, όμως αυτό τους το εγχείρημα κατέληξε σε τραγωδία με θλιβερό απολογισμό τριών νεκρών και ενός τραυματία.

Πηγή:aftodioikisi.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »