Η άγνωστη ιστορία Χατζηβασιλείου - Κανάκη που είχε και... ποινική δίωξη (video)"Εμείς ξεκινήσαμε την ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα"....

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και με αφορμή την εμφάνισή της σε ένα χιουμοριστικό βίντεο των Ράδιο Αρβύλα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε για τη γνωριμία της με τον Αντώνη Κανάκη, που μετράει 30 χρόνια! Και βέβαια ιδιίτερο ενδιαφέρον είχαν οι άγνωστες λεπτομέρειες από τη δράση τους τα χρόνια που δεν υπήρχε ελεύθερη ιδιωτική τηλεόραση.


«Με τον Αντώνη γνωριζόμαστε από το 1988, από παιδιά. μαζί ξεκινήσαμε τη δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης, το δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης. Έχουμε κάνει μια πολύ μεγάλη πορεία τότε που δεν υπήρχε ελεύθερη ιδιωτική τηλεόραση. Εμείς ξεκινήσαμε την ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα. Εγώ προσωπικά είχα υποστεί και ποινική δίωξη επειδή συμμετείχα σε αυτό. γιατί ήταν τότε σε παράνομο καθεστώς. Υπήρχε μόνο η κρατική τηλεόραση και αυτό θεωρούταν κάτι παράτυπο. Έγιναν διώξεις λοιπόν, και σε μένα που είπα τις πρώτες ειδήσεις. Μετά που άλλαξε το νομικό καθεστώς, ήρθησαν αυτές οι διώξεις. Γράψαμε μια μικρή ιστορία κι εμείς εκεί. Βρισκόμαστε με τον Αντώνη Κανάκη κατά καιρούς και μιλάμε πάντα στα γενέθλιά μου και στα γενέθλια και τη γιορτή του», είεπα χραλτηριστικά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Ανάμεσα σε άλλα η Βίκυ Χατζηβασιλείου σχολίασε τον τρόπο που διαχειρίζεται τις δημόσιες κόντρες της και βέβαια δεν μπορούσε να μη μιλήσει για τις αλλαγές που γίνονται στη μέρα και την ώρα προβολής της εκπομπής της.


Δείτε το βίντεο με όσα είπε:
Πηγή:thetoc.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »