Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για Μακεδονία Ξακουστή και Αλεξιπτωτιστή
Με μία λακωνκή ανακοίνωση το υπουργείο Εθνικής Άμυνας απαντά στην φημολογία των τελευταίων ημερών που θέλει να έχει απαγορευτεί....

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για Μακεδονία Ξακουστή και Αλεξιπτωτιστή – Τι απαντά στην φημολογία για απαγόρευση του εμβατηρίου στις Ένοπλες Δυνάμεις

Με μία λακωνκή ανακοίνωση το υπουργείο Εθνικής Άμυνας απαντά στην φημολογία των τελευταίων ημερών που θέλει να έχει απαγορευτεί η ανάκρουση του εμβατηρίου Μακεδονία Ξακουστή στις Ένοπλες Δυνάμεις.

«Διευκρινίζεται ότι ουδέποτε έχει απαγορευθεί ή έχει τεθεί θέμα απαγόρευσης ανάκρουσης του εμβατηρίου «Μακεδονία Ξακουστή» από τις Στρατιωτικές Μουσικές των Ενόπλων Δυνάμεων και εξακολουθούν να ισχύουν όσα ίσχυαν μέχρι σήμερα».


Το θέμα ξεκίνησε από μια απάντηση που έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης στην Βουλή, σε Κοινοβουλευτικό έλεγχο που κατέθεσαν βουλευτές του ΚΚΕ.

«Με κάθε ευκαιρία ορισμένα στελέχη προσπαθούν να καλλιεργήσουν τον αλυτρωτισμό, αναπαράγοντας το ανιστόρητο σύνθημα “Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική“, με τις διοικήσεις των Μονάδων να κάνουν τα στραβά μάτια» ανέφεραν οι βουλευτές του ΚΚΕ.

Εκεί ο κ. Αποστολάκης υποστήριξε ότι «δεν επιβεβαιώνεται η αναφώνηση τέτοιου είδους συνθημάτων. Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση παραβατικών συμπεριφορών εφαρμόζονται οι διατάξεις των υφιστάμενων θεσμικών κειμένων των Ενόπλων Δυνάμεων».

Αυτό ήταν αρκετό για να κινήσει την φημολογία περί απαγόρευσης του εμβατηρίου «Μακεδονία Ξακουστή», στις Ένοπλες Δυνάμεις.

iellada.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »