Ο «βάτραχος» Τάσος Χατζαντώνης που έζησε τη νύχτα των Ιμίων κατεβαίνει υποψήφιος στο Δήμο ΚορινθίωνΟ Τάσος Χατζαντώνης, ο «βάτραχος» που έζησε τη νύχτα των Ιμίων δίπλα στον τότε Α/ΓΕΝ Ιωάννη Στάγκα, είναι έτοιμος να προσφέρει στα κοινά από τη θέση του δημοτικού συμβούλου....
Να σημειώσουμε ότι εδώ και χρόνια προσφέρει στην Κόρινθο μέσω του μη κερδοσκοπικού συλλόγου που έχει ιδρύσει, του Συλλόγου Δυτών Κορινθίας, αφού δίνει μάχη για να καθαρίσει το βυθό του Κορινθιακού.

Έχοντας αναπτύξει τέτοια δραστηριότητα ήταν αναμενόμενο να δεχτεί πρόσκληση για να είναι υποψήφιος με την παράταξη «Συμμαχία Πολιτών», στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές στην Κόρινθο.

Το γιατί αποφάσισε να κατέβει στις εκλογές το εξηγεί ο ίδιος:

«Ονομάζομαι Τάσος Χατζαντώνης και γεννήθηκα στις 18/11/1969 και κατάγομαι από τη Σύρο. Με την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας στις ειδικές δυνάμεις, κατατάχθηκα ως υπαξιωματικός στη Μ.Υ.Κ (Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών) O.Y.K του Πολεμικού Ναυτικού. Καθ’ όλη τη στρατιωτική μου πορεία στις Ένοπλες Δυνάμεις, ήμουν μάχιμο επιχειρησιακό στέλεχος των Ο.Υ.Κ του Π.Ν. έχοντας λάβει μέρος σε διάφορες αποστολές, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής μου πορείας, διετέλεσα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως υπεύθυνος ασφαλείας σε διατελέσαντες υπουργούς και αρχηγούς για 10 έτη. Αποστρατεύτηκα ύστερα από 20 συναπτά έτη καριέρας. Από μικρός αλλά και ως στρατιωτικός γαλουχήθηκα με στρατιωτικές αρχές και ιδανικά, τα κυριότερα από αυτά είναι η φιλοπατρία, η δικαιοσύνη και η συμβολή με ανιδιοτελή τρόπο στο κοινωνικό σύνολο, από αυτές τις αρχές διεπόμουν, διέπομαι και θα εξακολουθώ να διέπομαι με πίστη και αφοσίωση σε οποιοδήποτε πεδίο της ζωής μου βρεθώ, είτε ως στρατιώτης, είτε πολίτης. Εδώ και 12 χρόνια κατοικώ μόνιμα στη Κόρινθο λόγω καταγωγής της γυναίκας μου (Μπαλάσκα Ζαχαρία Ιουλιέτα.) Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και σε τοπικό βιώνουμε μία φθίνουσα οικονομική, κοινωνική και ηθική πορεία με τους υπεύθυνους κυβερνώντες τόσο σε εθνικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο να είναι απόντες από τις πραγματικές ανάγκες και τα προβλήματα του τόπου μας. Πρόθεση και σκοπός μου ήταν και είναι να μπορέσω να προσφέρω σε αυτή την όμορφη πόλη ό,τι καλύτερο μπορώ, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και συμφέροντα. Ορμώμενος από αυτόν τον σκοπό δημιούργησα τον Σύλλογο Δυτών Κορνθίας, έναν μη κερδοσκοπικό σύλλογο του οποίου μία εκ των δράσεων του είναι να διατηρεί καθαρές τις παραλίες του δήμου της Κορίνθου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο σύλλογος και οι δράσεις του χρηματοδοτούνται από την αρωγή των απλών πολιτών και όχι από κρατικά κονδύλια. Έχοντας ως κίνητρο την επιθυμία μου να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο της Κορίνθου, αποφάσισα να συμπορευτώ στο πλευρό του Βασίλη Νανόπουλου, ενός ανθρώπου τον οποίο εμπιστεύομαι πρώτα απ’ όλα για το ήθος του, την ικανότητα του, αλλά και για την αδιαμφισβήτητη ανιδιοτελή αγάπη του για την Κόρινθο. Με βάση τη στρατιωτική μου προϋπηρεσία και την εμπειρία μου σε θέσεις ευθύνης θέλω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, ως δημοτικός σύμβουλος ώστε να συμβάλλουμε όλοι μαζί, ως Συμμαχία Πολιτών στην πορεία της μιας καλύτερης πόλης».


Πηγή:hlektra.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »