Σύλλογος Γυναικών Σολυγείας «Λέλα Ιατρίδη».Ένας σύλλογος με αξιόλογη δράση.τ

«Στην πολιτική, αν θέλεις να ειπωθεί κάτι, ρώτα έναν άντρα. Αν θέλεις να γίνει κάτι, ρώτα μια γυναίκα». Η φράση της Μάργκαρετ Θάτσερ ταιριάζει εξαιρετικά με τη δράση ,την αποφασιστηκότητα και τις πρωτοβουλίες ενός απο τους πιο ενεργούς συλλόγους όχι μόνο της Σολυγείας αλλα και της ευρύτερης περιοχής , του συλλόγου γυναικών Σολυγείας "Λέλα Ιατρίδη"...


Ο συγκεκριμένος σύλλογος ιδρύθηκε το 2000.Σύντομα συγκέντρωσε γύρω του όλες τις δραστήριες γυναίκες της Σολυγείας και πέτυχε να έχει αξιόλογη δράση αφήνοντας το στίγμα του στην περιοχή. Στίγμα κοινωνικό, πολιτιστικό και κάποιες στιγμές και ιδιαίτερα χρηστικό.
Η τελευταία μάλιστα ημερίδα που έγινε στο Σοφικό στο πανέμορφο Ράντζο με θέμα ' Ασπίδες κατά του Καρκίνου¨ την οποία διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Σολυγείας «Λέλα Ιατρίδη» μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σολυγείας και το WinCancer στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία.Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο.Τα ενεργά μελη του Συλλόγου Γυναικών η Πρόεδρος Έλενα Πιπίνη, η Αντιπροέδρος Ρούλα Κλεπετσάνη-Μακρή, η Γραμματέας Μαρία Δεδεμπίλη Μαρία Πιπίνη , η Ταμίας Πετρούλα Στέφα ,τα μέλη Μυρσίνη Λόκου και Μαργαρίτα Τούσουλη , οι εθελόντριες και ενεργά μέλη Κατερίνα Σκλία- Δαλαμαρίνη , Παναγούλα Νώτη σε συνεργασία με τη δραστήρια πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρούλα Στέφα αλλά και τα παιδιά του Πολιτιστικού διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία μια εξαιρετική ημερίδα.


Είμαστε περήφανοι γιατί στο Σοφικό έχει ενεργούς ανθρώπους οι οποίοι ενημερώνουν και αγωνίζονται μέσα από τους συλλόγους τους, για ζητήματα ιδιαίτερης άξιας και σημασίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »