Το Solygeiablog σας εύχεται Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το Νέο 'Ετος!


Σύσσωμη η συντακτική ομάδα του Solygeiablog σας δίνει τις πιο θερμές ευχές της για το 2019: Καλή Χρονιά, με υγεία! Χαρούμενο και ευτυχισμένο το 2019!...


Το πολύπαθο 2018 ανήκει, πλέον, στο παρελθόν, το ανεξερεύνητο 2019 είναι, πια, το παρόν.

Το Solygeiablog εύχεται σε όλους ευτυχία, επιτυχία, ευημερία και, πρωτίστως, υγεία. Είθε το νέο έτος να φέρει το πραγματικά ελπιδοφόρο και δημιουργικό ξεκίνημα που τόσο έχει ανάγκη η χώρα μας.
Αποχαιρετώντας το 2018, στη μνήμη καταφθάνουν εκατοντάδες γεγονότα που στιγμάτισαν τη ζωή μας, χιλιάδες πράγματα που συνέβησαν στην καθημερινότητά μας, καταστάσεις που βιώσαμε, στόχους που κατακτήσαμε και, βεβαίως, όσα θελήσαμε, αλλά δεν καταφέραμε, να υλοποιήσουμε - ακόμη. Ήταν μια γεμάτη χρονιά, εξαιρετικά ταραχώδης κι επίπονη για τους περισσότερους. Για κάθε δράση, όμως, υπάρχει μια αντίδραση.

Ας ελπίσουμε, λοιπόν, ότι στο νέο έτος θα βρούμε τη δύναμη να αντιδράσουμε θετικά στις δυσκολίες, να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας και να δούμε τις προσδοκίες μας να εκπληρώνονται στο έπακρο. Μόνο με θετική σκέψη το αύριο μπορεί -και πρέπει- να 'ναι πιο όμορφο, πιο δημιουργικό, πιο πρόσφορο, περισσότερο ανθρώπινο και λιγότερο συμβατικό.Ας υποδεχθούμε το νέο έτος με την αισιοδοξία και την ελπίδα πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες για όλους μας κι ας αντλήσουμε περίσσια δύναμη και θαρρετή κράση, απ' όπου ο καθένας μπορεί, ούτως ώστε να (σ)τοιχίσουμε κι εμείς ένα λιθαράκι προς την εκπλήρωσή τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »