Επιμελητήριο Κορινθίας: Πρόσκληση συμμετοχής στην Έκθεση “Detrop - Oenos 2019”Πρόσκληση συμμετοχής στην Έκθεση “Detrop - Oenos 2019”...

Το Επιμελητήριο Κορινθίας ενημερώνει τα μέλη του ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην 28η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας - detrop.helexpo η οποία θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 4 Μαρτίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.


Οι επιχειρήσεις / μέλη του επιμελητηρίου Κορινθίας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκθεση καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τις 10 Φεβρουαρίου 2019, στο τηλέφωνο 2741024464 (924) ή στο email media@korinthiacc.gr.


Το επιμελητήριο Κορινθίας προτίθεται να επιδοτήσει το κόστος της ενοικίασης περιπτέρου 30 τμ, τύπου 2, κατά 50%, ενώ το υπόλοιπο θα καλυφθεί από τους εκθέτες.

Το συνολικό κόστος του περιπτέρου ανέρχεται στα € 3.480

Το κόστος επιδότησης του Επιμελητηρίου ανέρχεται στα € 1740.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε εκθέτη εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετοχών.

Το μέγεθος του χώρου που θα αναλογεί στον κάθε εκθέτη πιθανόν να είναι από 5 έως 10 τ.μ. (θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών).

Η τιμή ανά τ.μ. για κάθε εκθέτη ανέρχεται στο ποσό των €58.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός των διαθέσιμων τετραγωνικών του εκθεσιακού περιπτέρου είναι περιορισμένος.

Προϋπόθεση για την επιχορήγηση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο έως και το έτος 2018.

*Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής η αποστολή στελεχών που θα εκπροσωπήσουν την επιχείρηση στην έκθεση.

Πληροφορίες για την έκθεση: https://detrop.helexpo.gr/el


Πηγή:loutraki365.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »