Τα βαρέα όπλα επιστράτευσε ο Πελοπίδας Καλλίρης!


Σε κίνηση ματ που αναβαθμίζει το ψηφοδέλτιο του, προχώρησε ο Πελοπίδας Καλλίρης ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα του Γρηγόρη Στυλιανάκη, την ημέρα μάλιστα της ονομαστικής του εορτής...Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο που μεγάλωσε στη Κόρινθο ενώ τα τελευταία χρόνια κατοικεί στο Λέχαιο και γνωρίζει από κοντά τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες του Δήμου Κορινθίων. Έχει αποδείξει τις ικανότητες του στην οργάνωση και στη διοίκηση, εργαζόμενος επί είκοσι και πλέον χρόνια στο τραπεζικό τομέα της Κορίνθου.


Το ήθος και την εντιμότητα του, θα μπορούσε να πει κανείς ότι τα έχει κληρονομήσει από τον πατέρα του Γιώργο Στυλιανάκη και την μητέρα του Δέσπονα Λαζοπούλου. Είναι παντρεμένος με την Πόπη Καραβά και έχουν αποκτήσει μαζί δύο υπέροχα κορίτσια.


Ο Γρηγόρης Στυλιανάκης έχει δραστηριοποιηθεί από μικρό παιδί στη Νέα Δημοκρατία, ενώ σήμερα κατέχει τον τίτλο του υπεύθυνου εκλογικής ετοιμότητας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Κορινθίας του κόμματος. Τιμά με την σταθερότητα και την συνέπεια των απόψεων του την παράταξη του,της κυρίως στις δύσκολες στιγμές της, πάντα διακρινόμενος από την μετριοπάθεια, αλλά και το πείσμα με το οποίο υπηρετεί τις αρχές και τις αξίες του.


Η συμμετοχή του Γρηγόρη Στυλιανάκη στα δημοτικά δρώμενα τις Κορίνθου, κοσμεί το ψηφοδέλτιο του Πελοπίδα Καλλίρη, αφού συμβάλει έμπρακτα στην ανανέωση και στο γκρέμισμα του παλιού και φθαρμένου πολιτικού τρόπου σκέψης, που τόσα χρόνια κυριαρχούσε στον Δήμο Κορινθίων.


Διαβάστε την δήλωση του Γρηγόρη Στυλιανάκη

Η συμμετοχή μου στα δημοτικά δρώμενα του τόπου μας στοχεύει στην ανάληψη του μεριδίου ευθύνης που μου αναλογεί ως πολίτη, στην αναγκαία και έμπρακτη ανανέωση του πολιτικού προσωπικού και του (πολιτικού) τρόπου σκέψης που κυριαρχούσε τόσα χρόνια στο Δήμο Κορινθίων.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κόρινθο, ενώ τα τελευταία χρόνια κατοικώ στο Λέχαιο, κι έτσι γνωρίζω από κοντά τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες του Δήμου μας.

Με τις οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες που έχω αποκτήσει εργαζόμενος επί είκοσι και πλέον χρόνια στον Τραπεζικό κλάδο της Κορίνθου, μα πάνω απ’ όλα με τις αρχές και αξίες που μου εμφύσησαν οι γονείς μου, Γεώργιος Στυλιανάκης και Δέσποινα Λαζοπούλου- Κλάδη, είμαι έτοιμος να προσφέρω στον τόπο μου, με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση.

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων. Για το Δήμο που μας αξίζει.

Σε αυτή την προσπάθεια, ευχαριστώ από την καρδιά μου τη σύζυγό μου, Πόπη Καραβά και τις δύο κόρες μου, για την αναντικατάστατη στήριξη.Γρηγόριος Στυλιανάκης

Τραπεζικός

Μέλος Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας-

(Υπεύθυνος Εκλογικής Ετοιμότητας ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ.)ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »