Αποστρατεύτηκε ο Υποστράτηγος Μηνάς Παπαδάκης!!!!


Ένας ακόμα Αξιωματικός-κόσμημα αποστρατεύτηκε...


Ο Υποστράτηγος Μηνάς Παπαδάκης και άλλοι εννέα ομοιόβαθμοί του, κρίθηκαν ως Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους και πλέον αποχωρούν από το Στράτευμα.


Ο Στρατηγός συνέδεσε την σταδιοδρομία του με την Κορινθία , αφού παρέμεινε επι τρία χρόνια ως διοικητής της Σχολής Μηχανικού στο Λουτράκι. Κατά την παραμονή του στην Κορινθία επέδειξε ήθος, επαγγελματική επάρκεια και αγάπη για την τοπική κοινωνία. Όσοι είχαν την τιμή να συνεργαστούν υπηρεσιακά μαζί του, γνώρισαν έναν Στρατιώτη πάνω από όλα και έναν Πατριώτη που ποτέ δεν κουράστηκε να νοιάζεται για το προσωπικό που υπηρετούσε υπό τις διαταγές του, που ποτέ δεν σταμάτησε να προσπαθεί να προσφέρει στο Στράτευμα και στην Κοινωνία, ακόμα και σε βάρος της προσωπικής του ζωής.


Όσοι μάλιστα είχαμε την ιδιαίτερη τιμή να γνωρίσουμε τον Άνθρωπο Μηνά, μπορούμε να πούμε με ευκολία ότι μας τιμά με την φιλία του, ένας πανέξυπνος άνθρωπος, με χιούμορ και με τεράστιες εγκυκλοπαιδικές γνώσεις.


Είναι γεγονός ότι με την αποστρατεία του Μηνά Παπαδάκη, μεγάλος χαμένος είναι το Στράτευμα και ιδιαίτερα το Μηχανικό, αλλά θα τον χαρούν επιτέλους η οικογένειά του και οι φίλοι του.


Το solygeiablog δεν μπορεί παρά να ευχηθεί στον Στρατηγό, να έχει υγεία, οικογενειακή ευτυχία και πάντα επιτυχίες στο καινούργιο κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά του.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »