Κατάληψη πεζοδρομίων - Οι αναγνώστες στέλνουν φωτογραφίες


Αποτελεί πλέον καθημερινό φαινόμενο να μην μπορείς να κυκλοφορήσεις σε πεζοδρόμιο, από τις… καταλήψεις που κάνουν οι οδηγοί των αυτοκινήτων....
Παρκάροντας πάνω σε πεζοδρόμια, πλατείες, όπου κυριολεκτικά μπορεί κανείς να φανταστεί, όχι μόνο παρανομούν, αλλά θέτουν σε κίνδυνο και τη σωματική ακεραιότητα των πεζών που προσπαθούν να κυκλοφορήσουν στην πόλη.

Μητέρες με μικρά παιδιά σε καροτσάκι, ηλικιωμένοι, άνθρωποι με κινητικά προβλήματα, καθημερινά αντιμετωπίζουν τους ασυνείδητους οδηγούς, που καταλαμβάνουν τα πεζοδρόμια.


Πολλοί δε από αυτούς παρκάρουν πάνω ή δίπλα σε πεζοδρόμια όπου υπάρχουν ράμπες για να κινηθούν οι συνάνθρωποί μας με κινητικά προβλήματα.


Δεν είναι όμως μόνο οι οδηγοί, αλλά και αρκετοί ιδιοκτήτες ακινήτων, που φυτεύουν δέντρα σε τέτοια σημεία, ώστε να εμποδίζεται η κυκλοφορία των πεζών.

Δείτε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες που έχουν στείλει στο enikos.gr οι αναγνώστες.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.


Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).


Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: info@enikos.gr

enikos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »