'Εκτακτο: Συλλήψεις με φόντο την υπόθεση Τατούλη-Μαντά – Στο αυτόφωρο ο Ρουμελιώτης, αναζητείται ο Παπαφωτίου


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, που περνούν και από το πολιτικό στο δικαστικό πεδίο, με συλλήψεις γύρω από την υπόθεση Τατούλη-Μαντά....


Τα όσα είχαν διαδραματιστεί πρόσφατα με τα όσα είχε πει ο απερχόμενος Περιφερειάρχης σε συνεδρίαση του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου για τον πρώην αντιπεριφερειάρχη με αναφορές για «μαύρο χρήμα» που ζητούσε… για λογαριασμό μέσου μαζικής ενημέρωσης είχαν προκαλέσει την άμεση αντίδραση του κ. Μαντά με την κατάθεση μήνυσης και αγωγής.

Στο πλαίσιο της εξέτασης της υπόθεσης θα πρέπει να σημειωθεί πως εμφανίστηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης του κ. Τατούλη, ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Ρουμελιώτης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Α. Παπαφωτίου. Τα όσα δε ανέφεραν στην ένορκη κατάθεσή τους, οδήγησαν τον κ. Μαντά στην υποβολή έγκλησης – μήνυσης εναντίον τους, για το αδίκημα της ψευδορκίας και της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Μετά από αυτά από την Εισαγγελία διετάχθη η ενεργοποίηση της αυτόφωρης διαδικασίας κατά την οποία πριν από λίγη ώρα – σύμφωνα με πληροφορίες – συνελήφθη ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ρουμελιώτης, ενώ αναζητείται ο κ. Παπαφωτίου.


Πηγή:best-tv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »