Λογιστής από την Κόρινθο ο 33χρονος που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο - Στο ΑΤ Λουτρακίου ο ηλικιωμένος


Λογιστής από την Κόρινθο ο 33χρονος που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο - Στο ΑΤ Λουτρακίου ο ηλικιωμένος...

Στο ΑΤ Λουτρακίου και τον Αξιωματικό Υπηρεσίας, δίνει κατάθεση αυτή την ώρα (15:30) η σύζυγος του ηλικιωμένου οδηγού του αυτοκινήτου που εμπλέκεται στο σοβαρό τροχαίο που έλαβε χώρα νωρίτερα σήμερα Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 στο Λουτράκι και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό του 33χρονου Κορίνθιου μοτοσυκλετιστή.


Τόσο το αυτοκίνητο όσο και η μηχανή που εμπλέκονται στο τροχαίο έχουν κατασχεθεί από το ΑΤ Λουτρακίου, καθώς ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας του 33χρονου, θα εξαρτηθεί αν θα χρειαστεί η επέμβαση και άλλης Υπηρεσίας της Αστυνομίας ή όχι.


Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άνδρας, οδηγός του μπλε Toyota Avensis που εμπλέκεται στο ατύχημα, φέρεται να μην έχει δίπλωμα οδήγησης.


Στο μεταξύ, ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του 33χρονου μοτοσυκλετιστή που  μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τζάνειο Νοσοκομείο καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα, ενώ έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο 33χρονος, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, είναι λογιστής στο επάγγελμα με καταγωγή από την Κόρινθο.


Πηγή:loutraki365.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »