Δωρεάν WiFi: Αυτοί είναι οι Δήμοι στη Κορινθία που το εξασφάλισαν


Δωρεάν WiFi: Επιλέχθηκαν οι Δήμοι στην Ελλάδα που θα έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν δωρεάν WiFi σε δημόσιους χώρους με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής....

Οι δήμοι στην Ελλάδα με δωρεάν WiFi θα εγκαταστήσουν σημεία Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, όπως δημαρχεία, βιβλιοθήκες, μουσεία, πάρκα, πλατείες και άλλους χώρους δημόσιου ενδιαφέροντος.

Συνολικά επιλέχθηκαν 2.800 δήμοι για τη χορήγηση κουπονιού WiFi4EU ύψους 15 000 ευρώ.Ο συνολικός προϋπολογισμός της πρωτοβουλίας ανήλθε σε 42 εκατομμύρια ευρώ.

Ευρωπαϊκή Επιτροπή
✔@EEAthinaΣυγχαρητήρια!!Η Επίτροπος Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας, κ. Μαρίγια Γκαμπριέλ, εξέφρασε την ικανοποίησή της, λέγοντας ότι χιλιάδες Ευρωπαίοι κι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα για δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε δημόσιους χώρους σε όλη την Ε.Ε.:

«Χάρη στην πρώτη πρόσκληση WiFi4EU, 2.800 δήμοι θα μπορούν να παρέχουν σε χιλιάδες Ευρωπαίους και επισκέπτες δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε δημόσιους χώρους, σε ολόκληρη την Ε.Ε., προσφέροντας μεγαλύτερη συνδεσιμότητα στην καθημερινότητα των πολιτών.Οι εν λόγω δήμοι βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Ευρώπης.


Η βελτίωση της συνδεσιμότητας στην Ε.Ε. αποτελεί βασικό στοιχείο της στρατηγικής μας για την ψηφιακή ενιαία αγορά και η πρωτοβουλία WiFi4EU είναι ένα ακόμη απτό βήμα που θα την καταστήσει πραγματικότητα για όλους».

οι Δήμοι στη Κορινθία που το εξασφάλισαν:

-ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ-Municipality of Korinthos

-ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ-Municipality of Nemea

-ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ-Municipality of Loutraki – Perachora – Aghii Theodori

-ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ-Municipality of Sikyon

-ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ-Municipality of Xylokastro – Evrostina

-ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ – ΒΟΧΑΣ-Municipality of Velo – Vocha

Πηγή:pagenews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »