Λουτράκι: Θλίψη στην ομάδα του Swim The Canal
Σε ηλικία 84 ετών, η Λίλα Κολοκτρώνη «έσβησε» μετά από μια ολιγοήμερη ασθένεια που παρουσίασε επιπλοκές στις 27 Δεκεμβρίου.... Το τελευταίο «αντίο» οι συγγενείς και οι φίλοι της θα το πουν στο Νεκροταφείο Βουλιαγμένης το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ.


Υπήρξε για όσους την γνώρισαν ένας άνθρωπος με απίστευτη ζωτικότητα, θετική στάση ζωής, δημιουργικό πνεύμα και μαχητικότητα. Μια ζεστή προσωπικότητα που έκανε φίλους από όλες τις ηλικίες και τόνιζε με το προσωπικό της παράδειγμα τη σημασία της άθλησης και ενός εναλλακτικού μοντέλου ζωής.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Λίλα Κολοκοτρώνη κατά βάση στο νερό. Υπήρξε φανατική χειμερινή κολυμβήτρια και εμψυχωτής διοργανώσεων όπως το Swim The Canal, όπου ήταν η γηραιότερη κολυμβήτρια που διέπλευσε τη διώρυγα Κορίνθου κολυμπώντας.

Μάλιστα, για το γεγονός του θανάτου της, ο εμπνευστής και διοργανωτής του SWIM THE CANAL Κων/νος Λοντος και η ομάδα του, εξέδωσαν συλληπητήρια ανακοίνωση.

Ο εμπνευστής και διοργανωτής του SWIM THE CANAL Κων/νος Λοντος και η ομάδα του, εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήριά μας αλλά και τη βαθύτατη θλίψη μας και οδύνη για τον αδόκητο θάνατο της εκλειπούσας Λίλας Κολοκοτρώνη στους συγγενείς και οικείους της. Η αείμνηστη Λίλα μας, πέρασε στην ιστορία ως η πρώτη γηραιότερη κολυμβήτρια που διέπλευσε τη διώρυγα Κορίνθου κολυμπώντας και τερματίσασα την 27η Σεπτεμβρίουτους έτους 2016.Πηγή:loutraki365.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »