Το ξέσπασμα του Γιώργου Μαυρίδη


«Ε, άντε στο δι[...]ο όλοι μαζί…»....

Για την σχέση του με τη Νικολέττα Ράλλη μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Πριν ανεβάσω τη φωτογραφία μας είχαν τραβήξει στο αεροδρόμιο και βγήκε σε ένα περιοδικό. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να σου δημιουργήσει πρόβλημα, εμένα προσωπικά ευτυχώς τίποτα. Αλλά μπορεί η κοπέλα που είσαι να έχει κάποιο πρόβλημα, να έχει ο πατέρας της, η μητέρα της. Από τη στιγμή που ανέβασα τη φωτογραφία, ησύχασε το κεφάλι μου γιατί σταμάτησαν όλοι να ασχολούνται. Όσο δεν έδινα αναφορά ήμουν ο περίεργος, με τον σκύλο… Με το που μαθαίνεται κάτι, "στημένο είναι" δεν ικανοποιείται με τίποτα ο άλλος. Με το που την ανεβάζω, "ξεπουλάει τη σχέση του"… Ε, άντε στο δι[...]ο όλοι μαζί…», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης καλεσμένος στο «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όσο για την γνωριμία τους είπε ότι έγινε όταν πήγε στην καλοκαιρινή εκπομπή του ANT1 που παρουσίαζε η Νικολέττα Ράλλη με τον Νίκο Αναδιώτη.

«Δεν είχα ιδέα ποια είναι. Άσε της το λέω και μου πετάει κάτι κατσαρόλες» είπε ο παρουσιαστής και tattoo artist.
Υπενθυμίζετας ότισε αυτή την εκπομπή ο Γιώργος Μαυρίδης αντιμετώπιζε ένα βασικό πρόβλημα κι αυτό είχε να κάνει με το σέξι μπούστο της παρουσιάστριας Νικολέττας Ράλλη, το οποίο του αποσπούσε συνεχώς την προσοχή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »