Έκρηξη στο Κολωνάκι – Τραυματίας αστυνομικός και ο νεωκόρος του Αγίου Διονυσίου


Η έκρηξη σημειώθηκε στις 07:10 κοντά στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι.... Ο τραυματίας αστυνομικός έχει μεταφερθεί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Ο νεωκόρος της Εκκλησίας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός". Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μηχανισμός ήταν τοποθετημένος σε μεταλλικό κουτί. Αποκλεισμένη από την Αστυνομία η οδός Σκουφά.


Η έκρηξη σημειώθηκε στις 07:10 μπροστά στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μηχανισμός που προκάλεσε την έκρηξη ήταν τοποθετημένος σε μεταλλικό κουτί. Ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στην πλαϊνή είσοδο της εκκλησίας και σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

Ο νεωκόρος της εκκλησίας εντόπισε το ύποπτο αντικείμενο και ενημέρωσε την αστυνομία. Ανέφερε ότι υπήρχε ένα μεταλλικό κουτί στην είσοδο του Ναού στο οποίο διέκρινε καλώδια και γκαζάκια. Μάλιστα ο Γ.Γ. των ειδικών φρουρών Σ. Μαυροειδάκος ανέφερε ότι ο νεωκόρος απομάκρυνε τον μηχανισμό μεταφέροντας τον από την είσοδο του Ιερού Ναού στο παρτέρι.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο περιπολικό το Α.Τ. Εξαρχείων και ο ένας από τους αστυνομικούς πλησίασε τον μηχανισμό. Την ώρα που ο αστυνομικός, αλλά και ο νεωκόρος της εκκλησίας βρισκόταν δίπλα στον μηχανισμό αυτός εξερράγη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αστυνομικός δεν έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά, ωστόσο μεταφέρθηκε άμεσα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.


Πηγή:newsit.grΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »