Π. Πελοποννήσου: Παραπέμπεται στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ ο Πατσαρίνος για το «άδειασμα» Δέδε


Διαχωρίζει τελικά τη θέση του από την υποψηφιότητα Δέδε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Περιφερειακού συμβουλίου Νίκος Πατσαρίνος....

Ο κος Πατσαρίνος αναφερόμενος στην υποψήφιότητα του Γιώργου Δέδε ως υποψηφίου Περιφερειάρχη με τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε στη Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης, ότι «η απόφαση για τον κ. Δέδε προφανώς έχει να κάνει με απόφαση των κεντρικών οργάνων. Είναι σεβαστή, αλλά εγώ έχω τις ενστάσεις μου και τις διαφοροποιήσεις μου για ορισμένα ζητήματα. Πιστεύω, πως θα μπορούσε να ληφθεί πολύ περισσότερο υπόψιν η αυτοδιοικητική παρουσία του καθενός και η λειτουργία των παρατάξεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο την τελευταία τετραετία».

Απαντώντας μάλιστα σε ερώτηση για το εάν πιστεύει πως παραγκωνίστηκε από την διαδικασία επιλογής δήλωσε: «Ουδείς αναντικατάστατος. Κανείς δεν παραγκωνίζεται. Θέλω να ελπίζω πως η παρουσία του κ. Δέδε θα είναι πολύ καλύτερη από την παρουσία της δική μας παράταξης στο ΠεΣυ. Αυτό μένει να το δούμε. Έχω τις διαφοροποιήσεις μου, αλλά τοποθετήθηκα μέσα στα συλλογικά όργανα. Εύχομαι ο κ. Δέδες να πάει καλύτερα από εμάς και να κερδίσει την πρώτη θέση, αξιοποιώντας το εργαλείο της απλής αναλογικής».


Ο κ. Πατσαρίνος γνωστοποίησε ότι δεν θα συστρατευθεί στο πλευρό του κ. Δέδε, καθώς δεν θα συμμετέχει στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρωινός Μοριάς, οι πληροφορίες λένε ότι ενδέχεται να παραπεμφθεί στα περιφερειακά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ για αυτή του τη στάση.

Πηγή: anagnostis.org

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »