Μόνον οίκτο προκαλούν οι εικόνες πληγιασμένων αστυνομικών από χτυπήματα. Καημένη ΕΛΑΣ πως σε κατάντησαν


To θέαμα είναι τραγικό και αυτές τις φωτογραφίες αστυνομικών χτυπημένων σαν τα πληγιασμένα άλογα που τα πάνε στο αλώνι για να τα σκοτώσουν, οι συνδικάλες της ΕΛΑΣ που κάνουν πολιτική ασχημονίας και όχι επικουρίας προς το αστυνομικό σώμα, εξευτελίζουν εντελώς ότι απέμεινε από το κύρος της αστυνομίας και δεν έπρεπε να τις δώσουν στη δημοσιότητα....
Ως γνωστόν, έξι άτομα-γύφτουλες- επιτέθηκαν, αργά το βράδυ, σε δύο αστυνομικούς και τους τραυμάτισαν, όταν οι τελευταίοι σταμάτησαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, προκειμένου να το ελέγξουν, στην συμβολή των οδών Πειραιώς και Κηφισού, έξω από καταυλισμό.Σύμφωνα με την αστυνομία, τα έξι άτομα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με κομμάτια από μάρμαρο, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν στα χέρια και να τους σπάσουν τα κεφάλια. Στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν γίνει έως τώρα τέσσερις προσαγωγές.

Το κακό όμως έγινε. Με φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα από τους εργατοπατέρες που κατέστρεψαν το ήδη κατεστραμμένο Σώμα, επελέγη ο δρόμος της θυματοποίησης της αστυνομίας, έναντι των ισχυρών μειονοτήτων που ασκούν βία( ληστείες, δολοφονίες και κλοπές) στον αστικό πληθυσμό. Σαν να λένε προς την εξουσία και την κυβέρνηση: Κοιτάχτε πόσο καλοί είναι οι αστυνομικοί, κάθονται και τις τρώνε και ρίχνουν και έναν πυροβολισμό στον αέρα. Μόνον.

Αντί να τους έχουν «πετσοκόψει». Διαβάστε την είδηση να δείτε τι λέει ο Τράμπ. Πυρ στο ψαχνό στους λαθραίους που ρίχνουν πέτρες στο Στρατό. Εκεί δεν χωρατεύουν, εδώ κάνουν τα γλυκά μάτια στην εξουσία.

Φτου, ντροπή και ξεφτίλα. Πως την κάνατε όλοι ρε την αστυνομία.

Σ.Σ.Χ


http://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9f%ce%b9-%cf%84%cf%83%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%cf%81%ce%b7%ce%b4%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%af%cf%81%ce%b7%ce%b4%ce%b5%cf%82-%ce%9c/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »