Σοκ για τον ΓΓ Ειδικών Φρουρών ο θάνατος ηλικιωμένης στην Πουλίτσα μετά από ληστεία


«Είναι σοκαριστικό να χάνονται ανθρώπινες ζωές για 5-10 ευρώ»: Σοκ για τον ΓΓ Ειδικών Φρουρών ο θάνατος ηλικιωμένης μετά από ληστεία...


Στον φρικτό θάνατο που βρήκε 83χρονη στην Κόρινθο σχολίασε ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, δηλώνοντας σοκαρισμένος για τη βιαιότητα των ληστών, που κατάφεραν να κλέψουν μόνο την τηλεόραση, ως το ακριβότερο που είχε η ηλικιωμένη γυναίκα. 

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Μαυροειδάκος υποστήριξε με αφορμή τον θάνατο την ηλικιωμένη πως «χάνονται ανθρώπινες ζωές για 5,10 ή 20 ευρώ».

 Φωνάζουμε αλλά δεν μας ακούει κανείς» είπε ο κ. Μαυροειδάκος ο οποίος σημείωσε ότι υπάρχει πρόβλημα με αυτού του είδους την μικροεγκληματικότητα. 

Όπως κατήγγειλε το 1/3 των μηχανών της ομάδας ΔΙΑΣ «είναι ακινητοποιημένο γιατί θέλουν σέρβις. Οι συνάδελφοι δεν έχουν μηχανές. Από τις 850 μηχανές οι 500 είναι ακινητοποιημένες».

 «Δεν υπάρχουν πόροι ώστε αυτή η ομάδα να ανανεωθεί και να τους δώσει τα μέσα. Αυτά τα παιδά αγοράζουν στολές δικυκλιστών μόνοι τους. 

Είμαστε απογοητευμένοι, η πολιτεία δεν βοηθάει αυτά τα παιδιά» πρόσθεσε ο κ. Μαυροειδάκος. Σύμφωνα με τον ίδιο, τέλος, «τα στατιστικά του υπουργείου είναι κουτάκια που είναι κάποιοι αριθμοί. 

Αυτοί οι αριθμοί δεν συμπίπτουν με την τρέχουσα καθημερινότητα γιατί πολλοί δεν καταγγέλλουν περιστατικά είτε γιατί βαρέθηκαν αφού έπεσαν θύματα επιθέσεων αρκετές φορές, είτε γιατί αποτρέπονται μηνύσεις κατ' αγνώστων».

 Πηγή: TheCaller.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »