Άσκηση ετοιμότητας στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα


Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και Κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη, ανακοίνωσε η Αστυνομία....

 Οι ρυθμίσεις θα γίνουν από τον Ανισόπεδο Κόμβο Τρίπολης Βόρεια έως και την Σήραγγα Αρτεμισίου (χ.θ. 138,8) και στις δύο (2) κατευθύνσεις για την ασφαλή διεξαγωγή Άσκησης ετοιμότητας στην περιοχή της Σήραγγας Νεοχωρίου και ειδικότερα: 

 Από την 21.00΄ ώρα της Τετάρτης (28-11-2018) έως και την 06.00΄ ώρα της Πέμπτης (29-11-2018), διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τον Ανισόπεδο Κόμβο Τρίπολης Βόρεια (χ.θ. 158,2) έως και την Σήραγγα Αρτεμισίου (χ.θ. 138,8) και στις δύο κατευθύνσεις (λωρίδες) κυκλοφορίας. 

Καθόλη τη διάρκεια της διακοπής κυκλοφορίας, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ανωτέρω τμήμα του Αυτοκινητόδρομου και στις δύο κατευθύνσεις, θα εκτρέπεται στην παλαιά Εθνική οδό Τρίπολης – Άργους. 

 Για τις ανάγκες της εκτροπής, απαιτούνται ρυθμίσεις κυκλοφορίας στους εξής Ανισόπεδους κόμβους περιοχής αρμοδιότητάς μας: α. Βόρειας Τρίπολης (Απαγόρευση εισόδου και αποκλεισμός του κυρίως ρεύματος στην κατεύθυνση προς Αθήνα και εκτροπή της κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική Οδό). β. Νεστάνης (Απαγόρευση εισόδου στην κατεύθυνση προς Αθήνα) 

Στην περίπτωση που η άσκηση, αλλά και οι ανάγκες κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, λόγω της διεξαγωγής της, λήξουν πριν από την 06.00 ώρα της Πέμπτης (29-11-2018), το ανωτέρω τμήμα του Αυτοκινητόδρομου θα δοθεί νωρίτερα στην κυκλοφορία. 

Πηγή: http://www.drt915.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »