Γονείς που έχασαν τα παιδιά τους σε τροχαία δυστυχήματα συγκλονίζουν με τις ιστορίες τους (video)
Έχασαν παιδιά και γονείς σε τροχαία δυστυχήματα και συγκλόνισαν μιλώντας στο ΚΡΗΤΗ TV....


Συγκεκριμένα, Γιώργος Ανδρουλάκης έχασε το παιδί του εξαιτίας μιας λακκούβας απέναντι από το σπίτι του στα Χανιά. Ο ίδιος είχε υποδείξει στη Δημοτική Αρχή το συγκεκριμένο σημείο χωρίς να γνωρίζει το «παιχνίδι» που του επιφύλαξε η μοίρα.

Όπως είπε ο τραγικός πατέρας, η λακκούβα αποκαταστάθηκε μία ημέρα πριν από το 40ήμερο μνημόσυνο του παιδιού του, τον Απρίλιο του 2010.

Συγκλονιστική, όμως, ήταν και η Βαρβάρα Γιοράν, που έχασε τη Στέλλα της - αλλά και το Γιάννη, το φίλο του νεαρού κοριτσιού - την ώρα που περπατούσαν έξω από το Πολυτεχνείο Κρήτης στα Χανιά.

Τα δύο παιδιά παρασύρθηκαν από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας Γεωργιανός, με την τραγωδία που πριν από δύο χρόνια συγκλόνισε το Πανελλήνιο να βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης.

«Είναι φονιάς αυτός που παρέσυρε τον πατέρα μου»

Τραγική ήταν και η ιστορία ενός νεαρού κοριτσιού από τα Χανιά, της Τζωρτζίνας Παπαγρηγοράκη, που μίλησε για τον πατέρα της που έχασε σε τροχαίο και αποκάλυψε τι συμβαίνει σε μια οικογένεια όταν χάνει το στήριγμα της τόσο ξαφνικά. Η νεαρή Τζωρτζίνα Παπαγρηγοράκη περιέγραψε το τροχαίο του πατέρα της, ο οποίος παρασύρθηκε από βαρύ όχημα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο «Είναι φονιάς, είναι φονιάς αυτός ο άνθρωπος, που την επόμενη μέρα της δικής μας τραγωδίας, ήταν ξανά στον δρόμο», είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας παράλληλα ότι «Κάτι πρέπει να γίνει με την τιμωρία αυτών των οδηγών που πολλές φορές την επόμενη μέρα ακριβώς από ένα δυστύχημα είναι έτοιμοι να σκοτώσουν ξανά...».

Συγκλονιστικές όμως ήταν και οι ιστορίες του Σταύρου Πολέντα και του Γιώργου Καραβιώτη. Μάλιστα, οι δύο άνδρες και η νεαρή Τζωρτζίνα βρήκαν την δύναμη να μπουν στη διαδικασία να αναπτύξουν μια έντονη δράση για να ενημερώσουν τον κόσμο για τους κινδύνους από τα τροχαία, προσπαθώντας να τους μεταφέρουν και τον αβάσταχτο πόνο που προκαλεί η απώλεια αγαπημένων προσώπων στους δρόμους του νησιού.


Δείτε το σχετικό βίντεο:
thecaller.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »