Ο Ρουβίκωνας ρεζίλεψε μια ακόμα φορά το ανύπαρκτο γελοίο κράτος: Ανακατάληψη


Τελικά μάλλον επιεικείς αποδειχθήκαμε αποκαλώντας την κυβέρνηση και το κράτος που υποτίθεται διευθύνει, στην αρχική ανάρτηση για το θέμα, ως «ξεφτιλισμένους». Η «συλλογικότητα», για μια ακόμη φορά επικράτησε του γελοίου μορφώματος που οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποκαλούν «κράτος»...
Όπως έγινε γνωστό, ο Ρουβίκωνας κατέλαβε εκ νέου την αίθουσα της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών μόλις τα μέλη του διδακτικού προσωπικού αποχώρησαν από το σημείο, σε μια κινητοποίηση που αποδείχθηκε «συμβολική». Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους για τα σκουπίδια που έχουν γεμίσει τα πανεπιστήμια.

 Όχι ότι υπήρξαν βέβαια άλλοι στο παρελθόν που αντιμετώπισαν τέτοια προβλήματα, ασφαλώς βέβαια διότι κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ πρόσφερε πολιτική κάλυψη σε τέτοιες ενέργειες, με τις κυβερνήσεις να τρέμουν μην χαρακτηριστύν «φασιστικές» από τους σύγχρονους αριστερούς-κόκκινους φασίστες που παρότι θλιβερή μειοψηφία, θεωρούν ότι δικαιούνται να επιβάλλουν τις απόψεις τους σε όλους τους υπόλοιπους.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν δικαιούμαστε όλοι εμείς οι υπόλοιποι που εξοργιζόμαστε, να διακόψουμε τη χρηματοδότηση του φιάσκου που αποκαλούν «παιδεία». Όσον αφορά τους σύγχρονους πρωταθλητές της κωλοτούμπας, «καρεκλολάγνους» ΑΝΕΛ, δε χρειάζεται να θυμίζουμε πως γκάριζε και με τι περιεχόμενο διά των εκπροσώπων τους οι οποίοι φαίνεται πως τρελάθηκαν από τη γλύκα της εξουσίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »