Σαλβίνι: Δεν θα δεχθούμε μετανάστες από Γερμανία, μετά τα λιμάνια θα κλείσουμε και τα αεροδρόμια


Μετωπική κόντρα με τη Γερμανία ανοίγει με αφορμή το προσφυγικό η ιταλική κυβέρνηση συνασπισμού, με τον Ιταλό υπουργό Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι να περνάει στην επίθεση!...

Ειδικότερα, ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι αναφέρθηκε σήμερα με δηλώσεις του σε δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου βάσει των οποίων η Γερμανία ετοιμάζεται να στείλει πίσω στην Ιταλία μετανάστες και πρόσφυγες, οι οποίοι είχαν εισέλθει στην ΕΕ περνώντας από το ιταλικό έδαφος.


«Aν κάποιος στο Βερολίνο ή στις Βρυξέλλες νομίζει ότι θα ξεφορτώσει στην Ιταλία δεκάδες μετανάστες με αυθαίρετες πτήσεις τσάρτερ, να ξέρει ότι δεν θα υπάρξει διαθέσιμο αεροδρόμιο. Θα τα κλείσουμε όπως κάναμε και με τα λιμάνια», σημείωσε ο Σαλβίνι που συνόδευσε την ανάρτησή του με μία φωτογραφία της Αγκελα Μέρκελ και του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τη φράση «αεροδρόμια κλειστά».Σημειώνεται, πως η άφιξη του πρώτου τσάρτερ από τη Γερμανία που θα μεταφέρει 40 μετανάστες, οι οποίοι βάσει της Συνθήκης του Δουβλίνου πρέπει να επιστραφούν στη χώρα πρώτης υποδοχής, και δεν έγιναν δεκτοί στη Γερμανία, είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης.


thecaller.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »