Λευτέρης Πανταζής: Αυτοί είναι οι άνθρωποι που τον εξαπάτησαν (εικόνες)Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες του 60χρονου και της συνεργού του - Ανάμεσα στα θύματά τους ο Λευτέρης Πανταζής...Ο 60χρονος εμφανιζόταν ως… άπορος, με μηδενική φορολογική δήλωση - Πως έστησαν την απάτη κατά του γνωστού τραγουδιστή - Είχαν... ξαφρίσει τα θύματά τους με τη λεία τους να ξεπερνά τις 280.000 ευρώ


Με απόφαση εισαγγελέα, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία ενός 60χρονου και μιας 39χρονης που κατηγορούνται για απάτη χιλιάδων εδώ. Ανάμεσα στα θύματα ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής, μια 70χρονη γυναίκα και αρκετοί άλλοι!

Όπως αποκαλύπτει το newsit.gr, ο 60χρονος που έχει συλληφθεί όχι μόνο εξαπάτησε τον Λευτέρη Πανταζή κι άλλους ανυποψίαστους πολίτες αλλά εμφανιζόταν ως… άπορος! Έκανε μηδενική φορολογική δήλωση (!), είχε ενταχθεί στο Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ, έπαιρνε επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και είχε ακόμη και κάρτα για να αγοράζει φθηνότερα προϊόντα από κοινωνικό παντοπωλείο!

Πρόκειται για τον ΚΑΛΑΤΖΑΚΗ Ευάγγελο του Δημητρίου και της Μαρίας, γεννηθέντα στις 10-2-1957 στην Κερατέα Αττικής

και την MBUGUA Salome Gathoni του James και της Julia γεννηθείσα στις 5-8-1979 στην Κένυα


newsit.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »