Η Αθήνα «δάνειζε» ροζ κυκλώματα στη Μύκονο για να ικανοποιεί κροίσους από τη Σ. Αραβία και τη Ρωσία


Νέο σκάνδαλο με ροζ κυκλώματα της Αθήνας...

Νέο σκάνδαλο με ροζ κυκλώματα της Αθήνας τα οποία όμως «μετακόμιζαν» στη Μύκονο, για την εκπλήρωση των ερωτικών φαντασιώσεων κροίσων από τη Σαουδική Αραβία και τη Ρωσία, διαπίστωσαν στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων.

Δεν έμειναν όμως εκεί καθώς αντίστοιχες «μεταφορές» θυμάτων των κυκλωμάτων σωματεμπορίας έγιναν στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας, το Βραχάτι Κορινθίας και την Καρδίτσα. Το κύκλωμα είχε συμβολαιογράφο και δικηγόρο, για να συνάπτει εικονικούς γάμους και σύμφωνα συμβίωσης, ενώ διέθετε μέχρι και καρδιολόγο, που έδινε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις.


Ο «Λάνα» είχε στρατολογήσει από την Ουκρανία τις 30 άτυχες κοπέλες και με το πρόσχημα της ισχύουσας νομοθεσίας κρατούσε τα ταξιδιωτικά έγγραφά τους, ενώ ο αρχηγός- ο «Ανδρέας» ή «Πέτροβιτς»- έκανε μήνυση σε βάρος όσων γυναικών κατάφερναν να διαφύγουν, αναγκάζοντας τις υπόλοιπες να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισής,

Το κύκλωμα τροφοδοτούσε κοπέλες εκτός από τους «χορούς» σε τουλάχιστον τέσσερα στριπτιζάδικα στη Λ. Συγγρού για 50 ευρώ την ημέρα, σε κρυφούς οίκους ανοχής στην πλατεία Αμερικής, οι οποίοι λειτουργούσαν ως κέντρα ευεξίας.

Η νομιμοποίηση των γυναικών γίνονταν με τη σύναψη εικονικών συμφώνων συμβίωσης, σε συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Στη συνέχεια τα κατέθεταν σε ληξιαρχείο, ΔΟΥ και σε υπηρεσίες του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής πετυχαίνοντας την παραμονή και εργασία των γυναικών που εκπόρνευαν.

Πέρυσι μία κατηγορουμένη, προσέγγισε σε στριπτιζάδικο της Αθήνας αστυνομικό- πελάτη, του ζήτησε να την κεράσει ποτό και μετά του πρότεινε να πάνε σε πατάρι του καταστήματος, για έναν «πριβέ» χορό. Εκείνος της έδωσε 60 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα και πήγαν σε αυτόν τον χώρο, όπου η χορεύτρια έβγαλε τα ρούχα της και λικνιζόταν πάνω στα επίμαχα σημεία του σώματος του αστυνομικού, όπως αναφέρει η δικογραφία.

Εκείνη τη στιγμή, οι άλλοι αστυνομικοί, μπήκαν στο κατάστημα, όπου συνέλαβαν τον «Πέτροβιτς» και την «υπαρχηγό» του IRINA, ενώ κατασχέθηκαν σημειώσεις με ονόματα γυναικών και αριθμούς.


thecaller.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »