Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση του Μιχαλόπουλου: «Ο θάνατός του με τσάκισε...»


Ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.... Όμως, όταν αποφασίζει να μιλήσει, προκαλεί αίσθηση με την ευαισθησία του και την κατάθεση ψυχής που κάνει δημόσια!


Ο αγαπημένος ηθοποιός, μιλώντας στην Espresso δεν έκρυψε τη θλίψη που συνεχίζει να έχει για την απώλεια του αξέχαστου Σωτήρη Μουστάκα. Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είπε για τον φίλο του που έφυγε από τη ζωή: «Δεν ήταν απλά οι ταινίες που κάναμε με τον Σωτήρη. Είχαμε μια πολύ στενή, οικογενειακή φιλία, που θα μείνει αναντικατάστατη. Και με τον γιο μου έκανε παρέα ο Σωτήρης και σε πολλές ταινίες παίξαμε και σε πολλά θεατρικά. Αλλά κυρίως κάναμε στενή παρέα. Ήταν η ίδια μας η οικογένεια ο Σωτήρης Μουστάκας. Και ήταν σπουδαία ψυχή και άνθρωπος. Σκέψου, δεν μπορώ ούτε να μιλάω για τον χαμό του».

Ο πόνος του είναι μεγάλος και για άλλες απώλειες με τον ίδιο να λέει: «Αυτή είναι η μεγάλη μου πίκρα. Έχουν φύγει πολλοί άνθρωποι που είχαμε κάτι παραπάνω από μια συνεργασία. Είχαμε στενή φιλία. Ο Σωτήρης Μουστάκας, ο Γιάννης Δαλιανίδης… Είχα ζήσει μαζί τους πάρα πολύ ωραίες στιγμές και καταστάσεις. Και αυτό με λυπεί. Γιατί έφυγαν νέοι από τη ζωή και θα μπορούσαν να δώσουν πολλά στο επάγγελμά μας».

Όσο για την απόφασή του, τα τελευταία δέκα χρόνια να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο ηθοποιός λέει; «Είμαι πολύ καλά και μακριά από όλα αυτά που συνθέτουν το θέμα δημοσιότητα. Δεν με ενδιαφέρει πια αυτό το κομμάτι. Εγώ ποτέ δεν το επεδίωξα, γιατί πάντα είχα διαφορετική θεώρηση για τη ζωή. Δεν έχω πρόθεση να εμφανιστώ σε κάποια παράσταση, ούτε σε κάποιο σίριαλ. Ομολογώ ότι οι προτάσεις που δέχομαι είναι αρκετές, αλλά προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Η ζωή μου κυλάει πολύ όμορφα, πολύ ήρεμα και πολύ ωραία. Κυρίως στη φύση. Έχω στο πλευρό μου την οικογένειά μου, καλά φιλαράκια και πολλά ενδιαφέροντα να κάνω. Πίστεψε με, δεν μου φτάνει το εικοσιτετράωρο για να γεμίσει».


gossip-tv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »