Το είπε και το έκανε ο Λεμπιδάκης! Δωρεά 30 οχημάτων στην Αστυνομία ως ευχαριστώ (video)Το είπε και το έκανε ο Λεμπιδάκης! Δωρεά  30 οχημάτων στην Αστυνομία ως ευχαριστώ...Θέλοντας να εκφράσει τις ευχαριστίες του στην Ελληνική Αστυνομία, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, μερικούς μήνες μετά την απαγωγή του έκανε δωρεά 30 οχημάτων στην ΕΛ.ΑΣ. σε ειδική τελετή παραλαβής, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης.

Στην παρουσίαση-παράδοση των 30 οχημάτων παραβρέθηκε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, η οποία δήλωσε πως «η Ελληνική Αστυνομία, ειδικά στο θέμα των απαγωγών, έχει να επιδείξει υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, καταγράφει μάλιστα από τα υψηλότερα ποσοστά εξιχνιάσεων σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Η αστυνομία έχει καταφέρει να εξιχνιάσει σχεδόν όλες τις υποθέσεις απαγωγών στην Ελλάδα και αυτό από μόνο του είναι ένα ισχυρό μήνυμα αποτροπής τυχόν επίδοξων μιμητών».Η υπουργός ευχαρίστησε τον επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος 186 μέρες βίωσε το καθεστώς της απαγωγής, που ήταν μία δύσκολη υπόθεση, όπως είπε.«Υπόθεση, η οποία είχε συγκινήσει και είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης». Επίσης, έδωσε συγχαρητήρια σε «όσους συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία και στους αστυνομικούς εδώ, στην Κρήτη, αλλά και στο εξειδικευμένο προσωπικό που συνέδραμε από τις κεντρικές υπηρεσίες της Αθήνας. Ξέρετε όλοι καλύτερα από μένα ότι σε τέτοιες υποθέσεις απαιτούνται ιδιαίτερα λεπτοί και προσεκτικοί χειρισμοί, γιατί η επιτυχία από την τραγωδία απέχει ελάχιστα. Είναι σίγουρο, σε ό,τι αφορά τη δωρεά των οχημάτων, που αριθμούν σε 30 ειδικά οχήματα και περιπολικά, πως θα συμβάλουν ώστε η αστυνομία να μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα στο έργο της και την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας όλων των πολιτών, γιατί θέλουμε τις επιτυχίες στις μεγάλες υποθέσεις, αλλά θέλουμε και την ανταπόκριση στα μικρά, τα καθημερινά ζητήματα, σε αυτά που για τα μέσα ενημέρωσης μπορεί να μην αποτελούν είδηση, αλλά όμως απασχολούν τον κόσμο».


«Είμαστε σε μία άριστη συνεργασία με το προσωπικό και τους αστυνομικούς της Κρήτης, όλης της περιφέρειας και βέβαια με τον περιφερειακό διοικητή, Κωσταντίνο Λαγουδάκη, που υπάρχει ιδιαίτερη συνεργασία, υπάρχει άριστη συνεργασία. Όπως υπάρχει άριστο προσωπικό και για αυτό εμείς, από την πλευρά μας, ως υπουργείο και ως πολιτική ηγεσία, είμαστε εδώ για ενισχύσουμε -στο μέτρο του δυνατού- το σπουδαίο έργο που επιτελεί η αστυνομία στην Κρήτη», σημείωσε.

Σχετικά με το θέμα της υποστελέχωσης, δεδομένου ότι υπάρχουν αστυνομικά τμήματα στην Κρήτη με ελάχιστους υπηρετούντες, η κ. Γεροβασίλη τόνισε πως «η χώρα βγήκε από μία δεκαετή περιπέτεια, το αστυνομικό Σώμα άντεξε, αφού βέβαια άντεξαν και στήριξαν την εργασία τους οι ίδιοι οι αστυνομικοί. Και αυτό είναι μία γνώση που έχει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου για την αυτοθυσία των υπηρετούντων στην Ελληνική Αστυνομία».

thecaller.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »