Σε κατάσταση αμόκ ο δολοφόνος της 11χρονης στο Άργος: «Θα σας φάω όλους»


Ως ήσυχο και απόμακρο παιδί περιγράφουν οι γονείς του 29χρονου τον γιο τους, που το μεσημέρι της Κυριακής δολοφόνησε εξ' επαφής την 10χρονη αδελφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε....


Όπως καταγράφει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», ο ίδιος φαίνεται πως είχε μεταφέρει την καραμπίνα από την Αθήνα - όπου διέμενε μόνιμα - και την είχε κρύψει σε κάποιο σημείο του σπιτιού.

Ενδεχομένως, να την είχε φέρει στην περιοχή για κυνηγετικούς σκοπούς, καθώς την κατείχε νόμιμα με σχετική άδεια. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά το μεσημεριανό γεύμα της οικογένειας. Ο πατέρας έφυγε από το σπίτι για κάποιες δουλειές, όπως επισημαίνουν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ από το νομό Αργολίδας και τότε ο 29χρονος γιατρός - που εργαζόταν στο στρατιωτικό νοσοκομείο της Αεροπορίας στην Αττική - άρπαξε την ευκαιρία και - άγνωστο γιατί - πήγε στο δωμάτιο της αδερφής του και την πυροβόλησε. Στη συνέχεια άρχισε να πυροβολεί σε διάφορα σημεία μέσα στο δωμάτιο και έβαλε φωτιά στο σαλόνι.

Η μητριά του όταν άκουσε τους πυροβολισμούς πρόλαβε να κλειδωθεί σε ένα δωμάτιο του σπιτιού, από όπου κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι και να φωνάξει βοήθεια.

«Θα μας κάψει ζωντανούς, βοήθεια...», φώναξε σε γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν γρήγορα την αστυνομία και την πυροσβεστική. Η μητέρα στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς τόνισε πως ο 29χρονος λίγο μετά την δολοφονία της ίδιας του της αδερφής φώναζε «θα σας φάω όλους...». Παράλληλα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο νεαρός αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα γεγονός που είχε προβληματίσει τον πατέρα του στο παρελθόν. Μάλιστα, είχε κάνει προσπάθειες να μπει σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα μετά τις φωνές της ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, και με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, είχε προλάβει ήδη να πυροβολήσει τουλάχιστον επτά φορές μέσα στο δωμάτιο της αδερφής του.

Εν συνεχεία, ο αδελφοκτόνος, ανέβηκε στο δώμα της μεζονέτας και έδωσε τέλος στη ζωή του, με την καραμπίνα του.

dikaiologitika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »