Κόρινθος: Η ερώτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο μικρό παιδί που τον σταμάτησε (video)
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Κόρινθο και ένα στιγμιότυπο ήταν αυτό που συζητήθηκε περισσότερο. Ένα μικρό παιδί σταματάει και αιφνιδιάζει τον πρόεδρο της ΝΔ...Στη βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κόρινθο τις εντυπώσεις έκλεψε ο μικρός Γιώργος που πρόσφερε στον πρόεδρο της ΝΔ ένα μπρελόκ, που έδειχνε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη από εκλογές του παρελθόντος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το επέστρεψε συμβουλεύοντας τον, τέτοια κειμήλια να τα κρατά γιατί δεν κυκλοφορούν πολλά. Ο μικρός σταμάτησε για λίγο τον περίπατο του προέδρου της ΝΔ με τα κινητά τηλέφωνα να παίρνουν φωτιά.

Στο βίντεο βλέπουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σκύβει και να ρωτάει το παιδί, ποιος του έδωσε το μπρελόκ. Ο μικρός απαντάει «ο πατέρας μου» και τότε ο πρόεδρος της ΝΔ του λέει κάτι χαμηλόφωνα.


Κόρινθος: Το μπρελόκ του παιδιού στον Μητσοτάκη


Με βόλτα στην Κόρινθο ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην πόλη ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ομιλία του σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στο Δημοτικό Θέατρο.

Λόγω της «Λευκής Νύχτας, οι δρόμοι στη Κόρινθο ήταν γεμάτοι από κόσμο, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έχασε την ευκαιρία να χαιρετίσει και να φωτογραφηθεί με όσους τον σταμάτησαν.

Μπήκε σε αρκετά μαγαζιά που ήταν εκτάκτως ανοιχτά και μίλησε με εμπόρους, ενώ άκουσε και τα παράπονα από πολίτες για την υφιστάμενη πολιτική. Δέχθηκε πολλές ευχές για «καλή επιτυχία στις εκλογές», αλλά έβγαλε και τις απαραίτητες selfies με όσους το ζήτησαν.


Πηγή: korinthostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »