Κρήτη: Διακοπές ρεύματος με τη συνοδεία ειδικών φρουρών


Υπό συνοδεία ειδικών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιούν τα συνεργεία της ΔΕΗ τις διακοπές ηλεκτροδότησης σε πολίτες στην Κρήτη....Υπό συνοδεία ειδικών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιούν τα συνεργεία της ΔΕΗ τις διακοπές ηλεκτροδότησης σε πολίτες στην Κρήτη, σύμφωνα με σχετική καταγγελία του σωματείου.
«Ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, όπως το ΤΑΕ Ηρακλείου και το ΤΑΕ Μεσσαράς, διατάχθηκαν να προβούν σε «διακοπή» του ηλεκτρικού ρεύματος σε σπίτια πολιτών» καταγγέλλει συγκεκριμένα το Σωματείο των Ειδικών Φρουρών της Κρήτης.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:


«Ένας νέος τρόπος αστυνόμευσης έχει κάνει την εμφάνισή του στο Ηράκλειο:

»Ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, όπως το ΤΑΕ Ηρακλείου και το ΤΑΕ Μεσσαράς, διατάχθηκαν να προβούν σε ‘’διακοπή’’ του ηλεκτρικού ρεύματος σε σπίτια πολιτών. Είναι αδιανόητο το πως οι ειδικές δυνάμεις που η αποστολή τους είναι η καταπολέμηση της βαριάς εγκληματικότητας στην ενδοχώρα, να μην ασχολούνται ένα ολόκληρο καλοκαίρι με το αντικείμενο τους για λόγους τους οποίους δεν τους ξέρουμε.


»Κι αυτό γιατί ξαφνικά δέχθηκαν εντολές να προβούν στο παραπάνω και να δημιουργούνται τουλάχιστον αρνητικές εντυπώσεις και σχόλια από τους πολίτες της Κρήτης οι οποίοι αγανακτούν πλέον με τα ποσοστά της εγκληματικότητας κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για παντελή έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή τους».

in.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »