Σύμφωνο συμβίωσης Τσίπρα - Καμμένου μέχρι τον Μάρτιο


Σύμφωνο συμβίωσης Τσίπρα - Καμμένου μέχρι τον Μάρτιο....Ανακωχή για το Σκοπιανό ως τον Μάρτιο αποφάσισαν Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος, διαπιστώνοντας ότι οι συνεχιζόμενες αντιπαραθέσεις αποσταθεροποιούν την κυβέρνηση, εξυπηρετώντας το πολιτικό σχέδιο της ΝΔ....

Εχθές ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον υπουργό Άμυνας και, σύμφωνα με πληροφορίες, συμφώνησαν πως «αυτή τη στιγμή, αυτό που είναι πιο αναγκαίο από ποτέ για τη χώρα είναι η ενότητα και η πολιτική σταθερότητα, καθώς η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη φάση από την καθαρή έξοδο από τα μνημόνια».

Σε ό,τι αφορά το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, συμφώνησαν ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουν να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στο κυβερνητικό έργο και θα επανέλθουν σε αυτό το ζήτημα τον ερχόμενο Μάρτιο.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται στον απόηχο διαδοχικών τηλεοπτικών εμφανίσεων από στελέχη των ΑΝΕΛ, όπου διεμήνυαν σε όλους τους τόνους ότι το κόμμα τους δεν θα συναινέσει στην κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, έστω και αν αυτό σημαίνει τον τερματισμό του βίου της...

Στο πλαίσιο αυτό, οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος συμφώνησαν πως κοινός και αδιαμφισβήτητος στόχος αυτή τη στιγμή είναι η ενίσχυση της αναπτυξιακής δυναμικής της ελληνικής οικονομίας, με την παράλληλη ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και την ελάφρυνση των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων, η άμεση υλοποίηση των μέτρων ελάφρυνσης που εξαγγέλθηκαν στη ΔΕΘ και η θεσμική θωράκιση του κράτους απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής.


huffingtonpost.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »