Συνελήφθη στη Γλυφάδα ως ύποπτος φυγής ο Αριστείδης Φλώρος


Συνελήφθη στη Γλυφάδα ως ύποπτος φυγής ο Αριστείδης Φλώρος ...


Στην περιοχή της Γλυφάδας συνελήφθη ο πρόσφατα αποφυλακισμένος Άρης Φλώρος - καταδικασμένος για σκάνδαλο υπεξαίρεσης σχετικά με τις εταιρίες παροχής ρεύματος Energa - Hellas Power αργά το βράδυ της Παρασκευής.


Ο Άρης Φλώρος συνελήφθη έξω από το σπίτι του, καθώς οι αστυνομικές αρχές είχαν λόγο να πιστεύουν πως θα αποπειραθεί να διαφύγει της επερχόμενης σύλληψής του λόγω της έφεσης στο βούλευμα με το οποίο είχε αποφυλακιστεί.

Νωρίτερα εχθές οι δικηγόροι του δηλώνουν στο protothema.gr άγνοια για τις πληροφορίες περί σύλληψής του.

Τα μεσάνυχτα, με ανακοίνωσή της, η ΕΛΑΣ επιβεβαίωσε τη σύλληψή του: «Συνελήφθη από τη διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής, με παραγγελία του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας, ημεδαπός 39 ετών, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα με υφ' όρον απόλυση.

Hδη από νωρίς το βράδυ συνεδριάζει το Συμβούλιο Εφετών για να αποφανθεί επί της έφεσης που ασκήθηκε το μεσημέρι κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης από τον εισαγγελέα Εφετών Ευβοίας.

Πρόκειται ουσιαστικά για διαδικασίες εξπρές και για ταχύτατη αντιδράση της ελληνικής Δικαιοσύνης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι νωρίτερα την Παρασκευή, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λάμπρος Σοφουλάκης, άσκησε έφεση κατά του βουλεύματος που άνοιξε την πόρτα των φυλακών στον 39χρονο με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, έπειτα από περίπου 36 μήνες στη φυλακή, αν και καταδικασμένος σε 21 χρόνια κάθειρξη για το μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο της Energa-Hellas Power, ύψους 256 εκατ. ευρώ. Είχε προηγηθεί σχετική παραγγελία προς τον κ. Σοφουλάκη από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Χαράλαμπο Βουρλιώτη. Ειδικότερα, ο κ. Βουρλιώτης, χαρακτηρίζοντας το συγκεκριμένο βούλευμα «καθε άλλο παρά εμπεριστατωμένο και πειστικό», ζητούσε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας να εξετάσει το ενδεχόμενο άσκησης έφεσής του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »