Δ.Σ Δήμου Κορινθίων: "Δώσαμε δωρεάν το θέατρο Σοφικού για να το διαφημίσουμε!" (video)Χρυσή σελίδα στην ιστορία του ΔΣ Κορινθίων. Δώσαμε δωρεάν το θέατρο για να το διαφημίσουμε!...


Σε καταγγελία του Χρήστου Κορδώση για την παραχώρηση του θεάτρου στο Σοφικό χωρίς αντίτιμο σε ιδιώτη για να παρουσιάσει θεατρική παράσταση έναντι αντιτίμου ήρθε η επική απάντηση του αντιδημάρχου κ. Χατζή.

Ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι το δίνουν δωρεάν για να το διαφημίσουν ώστε να το μάθουν οι επιχειρηματίες!

Μάλιστα δε σταμάτησε εκεί. Είπε πως πήρε και προσκλήσεις και τις έδινε σε πολύ κόσμο για την παράσταση! Ανταπόδοση λοιπόν ήταν οι προσκλήσεις που ο ίδιος ο αντιδήμαρχος επέλεξε σε ποιους συλλόγους και εθελοντές ήθελε να τις δώσει! Μάλιστα όπως είπε η αξία τους ήταν πολλαπλάσιας αξίας από τα χρήματα που θα έδινε ο ιδιώτης αν έπαιρνε νόμιμα το χώρο!

Η δικαιολογία ήταν ότι δεν υπάρχει κανονιστική για τον τρόπο διάθεσης του θεάτρου παρότι ο δήμος έχει κάνει όλες τις ενέργειες για τη νομιμοποίηση και μάλιστα ότι δεν ήταν η πρώτη φορά.

Πάντως τουλάχιστον ο κ. Χατζής ξεκαθάρισε ότι επιχειρηματικά δε θα γίνει άλλη εκδήλωση και απο του χρόνου θα υπάρχει κόστος.

Είναι ένας τρόπος διαφήμισης του χώρου και πολύς κόσμος ήρθε (άρα πλήρωσε εισιτήριο ) κατέληξε και άφησαν και χρήματα στο χωριό…

Τι θα ακούσουμε ακόμα…


Πηγή:ekorinthos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »