Από ώρα σε ώρα αναμένεται να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ τα αποτελέσματα του κοινωνικού τουρισμού


Από ώρα σε ώρα αναμένεται να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ τα αποτελέσματα του κοινωνικού τουρισμού και οι προσωρινοί πίνακες με τους δικαιούχους που θα λάβουν μέρος στο νέο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού...
Όπως αποκαλύπτουν τα dikaiologitika news λίγη ώρα πριν την ανάρτηση άλλαξε η ημερομηνία έναρξης


Ένα πρόγραμμα όμως που η έναρξή του μετατίθεται για την επομένη από την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων! Σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης του Οργανισμού η έναρξη του προγράμματος, που είχε προγραμματιστεί να γίνει αύριο, Τετάρτη 11 Ιουλίου, μετατίθεται.

Αιτία το γεγονός ότι ακόμα στον ΟΑΕΔ προσπαθούν να αναρτήσουν τους προσωρινούς πίνακες. Αυτό σημαίνει ότι θα απαιτηθεί χρόνος για να υποβληθούν ενστάσεις, να εξεταστούν από αρμόδια επιτροπή και να προκύψει ο οριστικός πίνακας των δικαιούχων. Άρα η έναρξη του προγράμματος δεν μπορεί να γίνει αύριο, όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός.

Στην απόφαση τονίζεται ότι η διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος δεν αλλάζει και παραμένει 12 μήνες. Όμως η ημερομηνία έναρξης οριοθετείται «την επομένη της έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων».

Σε κάθε περίπτωση, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού συνεχίζουν να πραγματοποιούν διορθώσεις της «τελευταίας στιγμής», σε μια προσπάθεια να αναρτήσουν ακόμα και εντός της ημέρας τους προσωρινούς πίνακες. Διαφορετικά, η ανάρτησή τους, θα μετατεθεί για αύριο.

Η εξέλιξη αυτή της αλλαγής έναρξης του προγράμματος δικαιολογεί πλήρως το χθεσινό δημοσίευμα του dikaiologitika news που έκανε λόγο για αδικαιολόγητη καθυστέρηση του φετινού προγράμματος και την οριστική απώλεια της φετινής καλοκαιρινής σεζόν για τους δικαιούχους που δεν θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τις επιταγές τουρισμού που παρέχει το πρόγραμμα αφου μέχρι την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων δεν θα είναι εφικτή η κράτηση καταλυμάτων από τους δικαιούχους εν μέσω Αυγούστου και υψηλής τουριστικής περιόδου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »