Το Τατουάζ: Ραγδαίες εξελίξεις λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της σειράςΛίγο πριν το μεγάλο φινάλε της σειράς Το τατουάζ, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες...


Ο Τόνυ βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του προκειμένου να απαλλαγεί από τις απειλές του «Στρατηγού». Την ίδια στιγμή η Ελένη δίνει μάχη στο νοσοκομείο για τη ζωή της, ενώ η Βέρα ανακαλύπτει τι κρύβει ο Νικόλας για την υγεία του. Από την άλλη, ο Αλέξανδρος μαθαίνει αλήθειες για τον χωρισμό του με την Άννα

Η Ξένια μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα για την επικινδυνότητα της κατάστασης της Ελένης στην οικογένεια Μελά και στον Ορφέα. Όλοι μαζί καλούνται να το αντιμετωπίσουν καθώς η κοπέλα χρειάζεται επειγόντως αίμα. Την ίδια στιγμή η Τατιάνα πλησιάζει όλο και περισσότερο στο να εξαρθρώσει το κύκλωμα που εκβιάζει ανήλικες κοπέλες, ενώ επιλέγει το ξωκλήσι που θα γίνει ο γάμος της με τον Τόνυ. Ο Θεοχάρης, από την άλλη, συνεχίζει να αμφιβάλλει για το αν η σχέση της Αμαλίας και του Τσαρλς ήταν αυστηρά επαγγελματική.

Στα Μετέωρα, ο Στέφανος και η Όλγα ξεκινούν ένα δειλό φλερτ, ενώ η συμπεριφορά του απέναντι στη Νικόλ εξακολουθεί να είναι ψυχρή μετά τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται. Παράλληλα, η Όλγα μαθαίνει για την κατάσταση της Ελένης και φεύγει εσπευσμένα για την Αθήνα προκειμένου να συμπαρασταθεί στην οικογένεια. Την ίδια ώρα ο Θεοχάρης και η Ηρώ έρχονται κοντά κάνοντας έρωτα. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, νιώθει άβολα και πνιγμένος από ενοχές αποκαλύπτει στην Αμαλία τι συνέβη. Ο ίδιος την επόμενη μέρα συναντάει τη Μαργκώ ζητώντας της να του μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του Τσαρλς και τπς Αμαλίας, αλλά η γυναίκα δεν τον καθησυχάζει. Εν τω μεταξύ, ο Τόνυ συνεχίζει να καταγράφει τις συνομιλίες της Μαργκώ με τον «Στρατηγό» και αυτή τη φορά αυτά που ακούει τον σοκάρουν. Η Άννα, από την άλλη, μαθαίνει για τον γάμο του Τόνυ και του αποκαλύπτει το τατουάζ της, ομολογώντας του πως δεν ξεπέρασε ποτέ τον Άλεξ.

Ο Στέφανος χωρίζει τη Νικόλ

Ο Στέφανος φτάνει στα όρια του με τη Νικόλ, που για μία ακόμα φορά, τυφλωμένη από τη ζήλια, ενοχλεί την Όλγα. Η ζήλια της Νικόλ τον εκνευρίζει και της ανακοινώνει την απόφαση του να χωρίσουν. Την ίδια μέρα η αυτοκτονία μιας ανήλικης κοπέλας εξαιτίας των εκβιασμών οδηγεί την Τατιάνα στα άκρα και την πεισμώνει ακόμη περισσότερο στο να ερευνήσει την υπόθεση. Στο Λονδίνο, η Αμαλία συγκεντρώνει στοιχεία που καίνε τη Μαργκώ και δείχνει αποφασισμένη να το φτάσει μέχρι τέλους, ενώ η Άννα τηλεφωνεί στον Αλεξ και του συμπαραστέκεται για το πρόβλημα της Ελένης.

Η Άννα κρύβεται στην Αθήνα

Ο Τόνυ αναγκάζει την Άννα να φύγει από το Λονδίνο για την ασφάλεια της, καθώς ο ίδιος βάζει σε λειτουργία το πρώτο μέρος του σχεδίου του και ταράζει τα νερά! Ο Ορφέας, από την άλλη, μετανιώνει για την έκρηξη του απέναντι στη γυναικολόγο, την Ξένια, τη στιγμή που υπάρχουν εξελίξεις με την υγεία της Ελένης. Ο Νικόλας κάνει μια μεγάλη κουβέντα με τη Βέρα και της αποκαλύπτει ποιος πραγματικά είναι. Την επόμενη μέρα, όμως, η Βέρα ανακαλύπτει κάτι πολύ περίεργο στο σπίτι του Νικόλα και τον αναγκάζει να της πει την αλήθεια για την υγεία του. Εν τω μεταξύ, ο «Στρατηγός» μαθαίνει τι έκανε ο Τόνυ και οι δυο τους έρχονται σε αντιπαράθεση. Ο νεαρός, όμως, κρατώντας αποδεικτικά στοιχεία, επιτίθεται στη Μαργκώ και στον «Στρατηγό», που με τρόμο βλέπουν ότι οι συνωμοσίες τους έχουν έρθει στο φως και πως ο Τόνυ δεν πρόκειται να σταματήσει τις αποκαλύψεις.

Οι προσπάθειες της Μαργκώ να θέσει και πάλι τον Τόνυ υπό τον έλεγχο της πέφτουν για πρώτη φορά στο κενό. Ο Νικόλας, ύστερα από μεγάλη επιμονή της Βέρας, της αποκαλύπτει κάποιες αλήθειες που αφορούν τη ζωή και τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, καθώς κι ένα μεγάλο μυστικό. Την ίδια στιγμή η Τόνια «στριμώχνει» τον Ορφέα και καταφέρνει να τον οδηγήσει σε ένα ξέσπασμα που φανερώνει πολλά. Παράλληλα, η Άννα με τη Νικόλ «κρύβονται» στην Αθήνα και μια απίθανη σύμπτωση φέρνει και πάλι τον Άλεξ αντιμέτωπο με τις αλήθειες που τον χώρισαν από την Άννα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »