«Βόμβα»: Ποιος σκέφτεται υποψηφιότητα για δήμαρχος Σπάρτης


Ένα από τα πλέον αμφιλεγόμενα πρόσωπα των ΜΜΕ φέρεται να σχεδιάζει την μεταπήδησή του από το χώρο της δημοσιογραφίας στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης....
Ο λόγος για τον Στέφανο Χίο, ο οποίος φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να ηγηθεί παράταξης ως υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Σπάρτης, στις εκλογές των ΟΤΑ που θα γίνουν το 2019.Όπως αναφέρει ο «Λακωνικός Τύπος», μία κίνηση που αναμένεται να προκαλέσει πάταγο είναι η πρόθεση του γνωστού Λάκωνα δημοσιογράφου, Στέφανου Χίου, να ηγηθεί δημοτικής παράταξης στον δήμο Σπάρτης.


Σε αποκλειστικές δηλώσεις του, ο κ. Χίος εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τη δημαρχία της γενέτειράς του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να μπει ένα τέλος στη στασιμότητα των μπολσεβίκων δημάρχων. Η Σπάρτη αξίζει πολύ καλύτερα, χρειάζεται μια διαφορετική διαχείριση από δραστήρια αυτοδιοικητικά στελέχη…».


Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του, ο Στ. Χίος έχει ήδη «κλείσει» συμφωνίες με πρόσωπα που έχουν «διαδρομή» ετών στον αυτοδιοικητικό «στίβο» σε Σπάρτη, αλλά και Αθήνα.


Πηγή: Λακωνικός Τύπος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »