Τάσος Χαλκιάς: Οικονομικά δεν είμαι καθόλου καλά

«Μου έχει προκύψει πολύ μεγάλο οικονομικό βάρος, με χρέη προς το Δημόσιο, προς ιδιώτες, όπως πάρα πολλοί Έλληνες μαζί με μένα», λέει ο ηθοποιός...
Για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς. Ο γνωστός ηθοποιός είπε ότι λόγω της κρίσης έχει υπέρογκα χρέη. Στις δηλώσεις του στο secret είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν είμαι καλά και δεν μπορώ να είμαι καλά, γιατί με βρήκε ένα πολύ μεγάλο οικονομικό βάρος όταν ξέσπασε η κρίση. Είχα μια δραματική σχολή, την Πρώτη Πράξη, στην οποία είχα καταθέσει τα πάντα, ακόμα και το βρακί μου, και αυτό που μου έχει προκύψει είναι δυσβάσταχτο, με χρέη προς το Δημόσιο, προς ιδιώτες, όπως πάρα πολλοί Έλληνες μαζί με μένα. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο σε μένα. Το παλεύω καθημερινά και ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να ισορροπήσω, εάν εξακολουθώ να είμαι υγιής. Αν κλονιστεί και η υγεία μου, δεν ξέρω τι θα γίνει».


Όσο για το παρελθόν και τη συμμετοχή του στη σειρά «Love Sorry» όπου έγινε γνωστός ως Σάκης ο υδραυλικός είπε: «Ακόμα στην επαρχία με φωνάζουν Σάκη., Στην επαρχία, όταν είμαι σε περιοδεία, μου φωνάζουν γειά σου, ρε Σάκη. Άρα, θα πει ότι αυτό το πράγμα άφησε κάτι καλό».


protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »