Η Σοφία Αναγνωσταρά δηλώνει έτοιμη για το ψηφοδέλτιο της ΝΔΔιάβασα την συνέντευξη που έχει δώσει η κ. Σοφία Αναγνωσταρά ,μέλος του μητρώου στελεχων της ΝΔ, στην εφημερίδα «Γνώμη Πολιτών»...

Για όσους δεν γνωρίζουν η κ. Αναγνωσταρά έχει συζητηθεί ευρέως στους κόλπους της ΝΔ Κορινθίας για την ενδεχόμενη παρουσία και συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό.

Στην συνέντευξη της στην Γιώτα Αθανασούλη ,η κ. Αναγνωσταρά διατυπώνει τον ενδιαφέρον της για πρώτη φορά δημοσίως να είναι υποψήφια βουλευτής, διευκρινίζοντας ωστόσο, ότι δεν έχει πάρει κανενός είδους χρίσμα.

Στην ερώτηση που της τίθεται ,σε τι θα διέφερε η υποψηφιότητά της από τους υπολοίπους , ΑΠΑΝΤΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ,ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΕΙΣ και μιλάει απευθείας σε συγκεντρώσεις με τους πολίτες του νομού. Και εφόσον συμμετέχει τελικώς στο ψηφοδέλτιο και εκλεγεί ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ.

Σημείωση: Εμείς πάντα θα χαιρόμαστε για την συμμετοχή στα κοινά νέων αξιόλογων ανθρώπων.

Το ότι «σχολιάστηκε» η κ. Αναγνωσταρά από τους ντόπιους Νεοδημοκρατικούς κύκλους ήταν αναμενόμενο, διότι η ΝΔ στο νομό δύσκολα ανανεώνει το ψηφοδέλτιό της , με ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται.

Θα ήθελα όμως να επισημάνω πως θα πρέπει να επεξεργαστεί καλύτερα την απάντησή της σε τι διαφέρει από τους υπολοίπους.

Το ότι δεν μιλά σαν επαγγελματίας πολιτικός, είναι επιχείρημα των πολλών, που τα τελευταία χρόνια άνθισε παρέα με την αγανάκτηση, τους λεονταρισμούς ένθεν κακείθεν, το αίτημα για ανανέωση και είχε αρκετούς θαυμαστέ. Το αποτέλεσμα είναι η παρούσα κοινοβουλευτική εικόνα που όλοι βιώνουμε καθημερινά.

Διότι σε αυτό το επιχείρημα, που βεβαίως άλλη είναι η ουσία του, μπορούν να ενταχθούν πολλά. Η ελλιπής παιδεία, το παιδί της γωνίας, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, η αργκό στο κοινοβούλιο κτλ.

Οι νέοι πολιτικοί, κατά την άποψή μας, θα πρέπει να είναι επιτυχημένοι στην επαγγελματική τους ζωή, να έχουν μόρφωση, παιδεία, και να έχουν ηθικές αξίες .Εντιμότητα κυρίως!

Δεν πειράζει εάν είναι εσωστρεφείς, ή εξωστρεφείς. Δεν ενοχλεί κανέναν εάν πηγαίνουν σε εκδηλώσεις ή όχι.Πέρασε και αυτός ο καιρός. Αυτά ακόμα τα μετρούν οι μεγαλύτεροι, που σε λίγα χρόνια θα είναι και γηραιότεροι. Αυτό που όλοι πρέπει να σκεφτούμε είναι πώς θα ανεβάσουμε ξανά τον πήχη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Είναι δική μας ευθύνη .Των πολιτών. Ό,τι και αν ψηφίσουμε!

Οι νέοι υποψήφιοι λοιπόν, θα πρέπει να πάψουν να βαδίζουν στην πεπατημένη!

Moriasnews

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »