Σόφη Πασχάλη: «Τώρα πια είµαι ανοιχτή στον έναν και µοναδικό έρωτα της ζωής µου» Ποιος είναι όμως αυτός ; Δείτε εδώ...


Η Σόφη Πασχάλη παραδέχεται ότι έφτασε η ώρα να υποδεχθεί τον έναν και μοναδικό έρωτα...
«Τώρα πια είµαι ανοιχτή στον έναν και μοναδικό έρωτα της ζωής µου. 

Στη µία και µμοναδική αγάπη. Νόµιζα ότι ήµουν έτοιµη από πέρυσι, αλλά κατάλαβα ότι ήθελα να φτιάξω άλλα πράγµατα πρώτα. Πολλές φορές νοµίζουµε ότι είµαστε έτοιµοι, αλλά δεν είµαστε.

 Νιώθουμεµε απλά την ανάγκη» λέει η όμορφη γυμνάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor.

 Οι περισσότεροι, όµως, θα σκεφτούν ότι αποκλείεται στον δρόµο της να µην προέκυψαν φλερτ από ενδιαφέροντες ανθρώπους: «Γενικά, επειδή ως άνθρωπος είµαι αρκετά προσιτός, σίγουρα συνάντησα φλερτ. 

Επίσης κρατάω πολύ καλές σχέσεις και µε τους πρώην συντρόφους µου, έχω αρκετούς φίλους και φίλες και πολύ γεµάτη και όµορφη κοινωνική ζωή. ∆εν ήθελα να κάνω µια σχέση απλά για να κάνω. ∆εν έχω υπάρξει ξινή στη ζωή µου. Απλώς, τώρα το µόνο που θέλω είναι, όταν βρω τον άνθρωπό µου, να είµαστε και οι δυο πολύ ευτυχισµένοι µε εµάς για να µας πάµε µαζί ψηλά!». 

Όπως συνειδητοποιεί η Σόφη, όταν σε µια σχέση τη λέξη «µαζί» την εννοούν και οι δύο, τότε συνεπάγεται πραγµατική ευτυχία: «Θέλω αυτό το “µαζί’’ πια. Και το λέω γιατί µπορεί σε µια σχέση να νοµίζεις ότι είσαι µαζί, αλλά στην ουσία να είσαι µόνος ή να έχεις µια σχέση και να δηµιουργεί ο ένας πρόβληµα στον άλλον, ή να µη θέλει ο ένας να πάει ο άλλος µπροστά. Σε αυτή τη φάση της ζωής µου, λέω ξεκάθαρα ότι θέλω το “µαζί’’.

 Και αν είµαστε µε όλη τη σηµασία της λέξης µαζί, καλοδεχούµενη η οικογένεια και το παιδί. Αναζητώ αυτή τη σύνδεση». 

Εκτός από τη βασική της ενασχόληση µε τη γυµναστική και τη γιόγκα, η Σόφη Πασχάλη δηµιούργησε δική της σειρά µε µαγιό και κοσµήµατα, σύμφωνα με τη Realnews.
 
Το κάθε µαγιό είναι χειροποίητο και µοναδικό και οι αποχρώσεις τους είναι στο ασπρόµαυρο και στο ροζ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »