Καμμένος: «Δώσανε το όνομα για να εξασφαλίσουν μείωση χρέους»


Νέες βόμβες και αποκαλύψεις έκανε ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος σχετικά με το παρασκήνιο της συμφωνίας για το Σκοπιανό... Ο Δημήτρης Καμμένος αποκάλυψε ότι πείστηκαν οι συνάδελφοί τους να μην ψηφίσουν την πρόταση μομφής καθώς μπήκε στη ζυγαριά το θέμα του χρέους, των συντάξεων και τον ΕΝΦΙΑ. «Δώσαμε το όνομα γιατί υπήρχαν ανταλλάγματα στα θέματα της οικονομίας» Συγκεκριμένα, ανέφερε μιλώντας στο ΣΚΑΙ, «Υπήρξαν διαφωνίες στους ΑΝΕΛ, αλλά μεταπείστηκαν.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος και μια ακόμη βουλευτίνα μας είπαν ότι είναι μια πολύ καλή συμφωνία. Είχανε και επιχειρήματα σε σχέση με την οικονομία. Η απόφαση της Μακεδονίας, συνδυάστηκε με το χρέος, σύμφωνα με τον κ. Παπαχριστόπουλο, και ειπώθηκε ότι δεν θα μειωθούν και οι συντάξεις, αλλά και ο ΕΝΦΙΑ. Δηλαδή η συμφωνία με το Σκοπιανό μπήκε στη ζυγαριά με την οικονομία».

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος αποκάλυψε ότι είχε ζητηθεί στην ΚΟ των ΑΝΕΛ να γίνει πρόταση μομφής κατά του κ. Κοτζιά :»Είχαμε συζητήσει να κάνουμε πρόταση μομφής στον κ. Κοτζιά, προς το θεσμό που εξουσιοδοτείται για να πάει να υπογράψει. Ήταν ο μόνος τρόπος για να αποτρέψουμε την παράδοση της Μακεδονίας. Ήταν παρόντες όλοι οι Βουλευτές και αποφασίστηκε ομόφωνα. Δεν προχώρησε η απόφαση αυτή διότι έπρεπε να μαζέψουμε 50 υπογραφές και δεν είχαμε τον χρόνο. Αν γίνονταν αυτό θα έπρεπε να πάει να υπογράψει μόνο ο κ. Τσίπρας».

Ο Δημήτρης Καμμένος προειδοποίησε επίσης ότι «Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου. Θα έχουμε απαιτήσεις και στην Θράκη. Θα δείτε σε λίγο τι θα γίνει και εκεί. Η υπογραφή αυτή ανοίγει θέμα αλλαγής συνόρων. Εκτιμώ ότι δεν κατανοήσαμε τη βαρύτητα του θέματος και την υπογραφή που έβαλε ο κ. Τσίπρας. Κανείς άλλος πρωθυπουργός δεν υπέγραψε. Μόνο ο Τσίπρας με την βοήθεια των ΑΝΕΛ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »