Πόσα λες να αξίζει ΑΥΤΗ η υπερπαραγωγή της Harley; (video + pics)Σου λέμε τα facts, μαντεύεις την τιμή...

Αν είναι Harley Davidson σίγουρα κάτι καλό θα είναι. Και δυστυχώς ακριβό. Τι να κάνουμε, αυτό το ξέρουν και τα τσιμέντα. Ναι, αυτά που οργώνει η αμερικάνικη μηχανάρα κάθε φορά που βγαίνει τσάρκα.

Πόσο μάλλον η παρακάτω υπερπαραγωγή.

Το συγκεκριμένο μοντέλο, βλέπεις, δεν είναι ένα από τα συνηθισμένα της Harley. Η «Blue Edition» είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας της μάρκας θρύλου με την εταιρία ρολογιών και κοσμημάτων, Bucherer.

«Γεννήθηκε» στο εργαστήριο της Harley-Davidson, Bündnerbike και από το design της και μόνο καταλαβαίνεις ότι δεν πρόκειται για κάτι το απλό. Μόνο και μόνο το ότι ενσωματώνει ρολόγια και κοσμήματα το οποίο το κάνουν να αστράφτει, αντιλαμβάνεσαι πως δεν πρόκειται για μια μοτοσικλέτα-αλητεία, αλλά για ένα μαραφέτι πιο αστραφτερό και από τα δόντια του Αλέξανδρου του Πετρίδη.

Τα βασικά τα facts στα δώσαμε, ρίξε μια ματιά τώρα στο παρακάτω άλμπουμ και μόλις το απολαύσεις, ψήφισε από κάτω πόσα πιστεύεις ότι πιάνει στην αγορά...


«Γεννήθηκε» στο εργαστήριο της Harley-Davidson, Bündnerbike και από το design της και μόνο καταλαβαίνεις ότι δεν πρόκειται για κάτι το απλό. Μόνο και μόνο το ότι ενσωματώνει ρολόγια και κοσμήματα το οποίο το κάνουν να αστράφτει, αντιλαμβάνεσαι πως δεν πρόκειται για μια μοτοσικλέτα-αλητεία, αλλά για ένα μαραφέτι πιο αστραφτερό και από τα δόντια του Αλέξανδρου του Πετρίδη.

Τα βασικά τα facts στα δώσαμε, ρίξε μια ματιά τώρα στο παρακάτω άλμπουμ και μόλις το απολαύσεις, ψήφισε από κάτω πόσα πιστεύεις ότι πιάνει στην αγορά...


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »