Να κεράσουμε ένα ουίσκι από τα χεράκια του Bob Dylan;


Heaven's Door να το πεις στο ποτήρι...
Λάτρης του καλού ουίσκι ο Bob Dylan, ο οποίος είπε να το πάει ένα βήμα παραπέρα και να συνεργαστεί με το αποστακτήριο Angel's Envy και τον συνιδρυτή του, Marc Bushalaγια την παραγωγή μίας νέας σειράς του νέκταρ που χτυπά την πόρτα του παραδείσου. Τυχαίο το τελευταίο; Όχι...

Η σειρά αυτή ονομάζεται Heaven's Door, εμπνευσμένη φυσικά από το πασίγνωστο κομμάτι, φέροντας πλέον την υπογραφή του βραβευμένου με Νόμπελ μουσικού, ο οποίος έχει επίσης παραλάβει το Προεδρικό Μετάλλιο Ελευθερίας και τι καλύτερο για μία εταιρεία ουίσκι που ανοίγει μία νέα σελίδα στην αγορά με τρία διαφορετικά ποτά (σίκαλης, μπέρμπον και barrel-aged ούσκι), αφιερωμένα σε έναν τόσο γνωστό μουσικό.


Ο Dylan δεν δάνεισε μόνο το όνομα, το πρόσωπο και ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια στην εταιρεία, αλλά έδωσε και έγκριση για την παραγωγή τους, αφού όπως δήλωσε στους Times «έχω ταξιδέψει για δεκαετίες και μπορώ να δοκιμάσω μερικά από τα καλύτερα ουίσκι του κόσμου».

Το Heaven's Door Tennessee Bourbon κοστίζει 48 ευρώ, το Heaven's Door Double Barrel επίσης 48 ευρώ και το Heaven's Door Straight Rye 73 ευρώ.

Πάρτε μία πρώτη καλή ρουφηξιά από τις παρακάτω φωτογραφίες:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »