Κοτζιάς: Εμείς τελειώσαμε, η συμφωνία περνάει στους πρωθυπουργούς


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το ονοματολογικό της πΓΔΜ καθώς, σύμφωνα με ανακοίνωση του Νίκου Κοτζιά, το έργο των δύο υπουργών Εξωτρικών έχει ολοκληρωθεί...
Ο Έλληνας ΥΠΕΞ σημείωσε ότι η διαπραγμάτευση θα συνεχιστεί πλέον σε επίπεδο ειδικών καθώς θα πρέπει να αντιμετωπιστούν «τεχνικά και νομικά ζητήματα».


Η δήλωσή του, μετά και την επίλυση των ζητημάτων, αναφέρει πως τα κείμενα «θα δοθούν στους δύο πρωθυπουργούς, οι οποίοι θα μιλήσουν μεταξύ τους και θα καταλήξουν στην οριστική συμφωνία».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κοτζιά:

«Οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών τελειώσαμε με ό,τι είχαμε αναλάβει από τους Πρωθυπουργούς των δύο κρατών. Σήμερα, και πιθανόν και αύριο, θα συνεχιστεί η διαπραγμάτευση σε επίπεδο ειδικών -τεχνικά και νομικά ζητήματα είναι αυτά που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Μόλις τελειώσουν και αυτοί και αφού θα έχουν διαλευκανθεί τα τεχνικά και νομικά ζητήματα, τα κείμενα που έχουν φτιαχτεί σε επίπεδο Υπουργών Εξωτερικών θα δοθούν στους δύο πρωθυπουργούς, οι οποίοι θα μιλήσουν μεταξύ τους και θα καταλήξουν στην οριστική συμφωνία».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »