ΤΩΡΑ: ΣΥΡΙΖΑικό ντου του ΣΔΟΕ στην Κορινθία

Με εντελώς διαφορετικά δεδομένα από ότι με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στέλνει τα κλιμάκια του ΣΔΟΕ στα καταστήματα...Κλιμάκιο της Υπηρεσίας Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (πρώην ΣΔΟΕ), έχει μπει σε κατάστημα στα Αθίκια αυτή την ώρα (23:47) και με ευγενικό τρόπο ζητά από τους ιδιοκτήτες να τους προσκομίσουν τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται ώστε να μη χρειαστεί να βεβαιώσουν κάποιο πρόστιμο.

Οι καλοί μας (πλέον) άνθρωποι του πρώην ΣΔΟΕ, μάλιστα, πλησιάζουν με αριστερά βήματα (και όχι με δεξιά, όπως συνηθιζόταν μέχρι σήμερα) τους ιδιοκτήτες και τους ρωτούν αν κόβουν αποδείξεις.

Αν δεν κόβουν, αφού τους ρωτούν πρώτα αν ανήκουν στο "Δεν πληρώνω", στη συνέχεια, με το αριστερό χέρι κόβουν το πρόστιμο.


Οι πληροφορίες που θέλουν τους καλούς μας ανθρώπους του ΣΔΟΕ αν βρουν τα πάντα εντάξει, να βάζουν τους καταστηματάρχες να φωνάζουν 3 φορές "Ζήτω η πρώτη φορά Αριστερά" και στη συνέχεια πάλι με αριστερά πλάγια βήματα να αποχωρούν από το κατάστημα, ελέγχονται ως αναληθείς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »