Το πανό που κρέμασαν αναρχικοί στον Ισθμό


Πανό διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στον Τάσο Θεοφίλου κρέμασε πριν από λίγο (μεσημέρι Παρασκευής 11 Μαΐου 2018), στη γέφυρα της Διώρυγας, ομάδα συμπαράστασης στον φυλακισμένο σύντροφό τους, Τάσο Θεοφίλου...
Η υπόθεση είναι γνωστή… Ο Τάσος Θεοφίλου έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή στους “Πυρήνες της Φωτιάς”, αλλά και για ληστεία Τράπεζας στη Νάουσα της Πάρου. Μεταξύ άλλων κειμένων μερικά χαρακτηριστικά που έχουν γραφεί για τον Τάσο Θεοφίλου στην ιστοσελίδα Unfollow:

«Από όλες τις ιστορίες που συγκροτούν την κατασκευή της λεγόμενης «νέας τρομοκρατίας» στην ελληνική δημοσιότητα, η ιστορία του Τάσου Θεοφίλου είναι η πιο αποκαλυπτική και η πιο τραγική. Αποκαλυπτική επειδή αποτυπώνει σε ευκρινέστερο βαθμό από οποιαδήποτε άλλη την απόσταση ανάμεσα στα πραγματολογικά δεδομένα και σ' αυτό που οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές, τα ΜΜΕ και η «μετριοπαθής» δημοσιολογία έχτισαν μεθοδικά στην κοινή αντίληψη ως «τρομοκρατική απειλή». Τραγική διότι ένας νέος άνθρωπος βρίσκεται στη φυλακή δίχως να έχει αποδειχτεί το παραμικρό εναντίον του…».

Loutraki365

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »