ΘΛΙΨΗ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ! Ο μέγας Νίκολας Κέιτζ τελικά…Θα ξεκινήσω το κείμενο με ερώτηση κρίσεως...Πόσο χρονών είναι ο Νίκολας Κέιτζ; Είμαι σίγουρος ότι σε έπιασα εξ απήνης. Είμαι βέβαιος ότι η μαντεψιά σου κινήθηκε μεταξύ 60 και 66. Κάπου εκεί. Κι εγώ εκεί τον έβαλα. Αν σκεφτούμε πόσα χρόνια τον βλέπουμε, πόσο έχει τραβηχτεί, ότι βάψει το μαλλί, τότε πρέπει να έχουμε πέσει όλοι μας κοντά. Κι όμως. Είναι μόλις 54 ετών. Κι ύστερα από 72 ταινίες που έχει παίξει, αποφάσισε να κρεμάσει τη φανέλα. Δηλαδή την ίδια χρονιά που αποσύρθηκε ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, αποσύρεται και ο Κέιτζ. Τάλε κουάλε σα να λέμε. Μόνο που ο Κέιτζ δεν θα μας απελευθερώσει εντελώς από το αστείρευτο ταλέντο του. Θα είναι αποκλειστικά σκηνοθέτης.
Για να μην γεμίζεις με πολλή χαρά. Ο κύριος Κέιτζ δεν θα αποσυρθεί τώρα άμεσα. Σε μια 4ετία το βλέπει να έρχεται. Έτσι λέει στην ανακοίνωση του.
Το πως έχει καταφέρει αυτός ο άνθρωπος να κάνει ταινίες 35 χρόνια τώρα, είναι ανεξήγητο. Πιο ανεξήγητο κι από το ότι η φρυγανιά πέφτει στο χαλί πάντα από τη μεριά της μαρμελάδας. Θα ξαναγράψω τον αριθμό. 72 ταινίες. Οκ, τουλάχιστον 25 απ΄αυτές ήταν για να ξεπληρώσει τα χρέη που είχε. Να πούμε εδώ ότι κάποτε είχε περιουσία 150 εκατομμύρια δολάρια. Τι πέτυχε; Να αγοράζει σπίτια παντού, να έχει πάνω από 20 σε όλο τον κόσμο, να έχει κάνει θεοπάλαβες αγορές και στο τέλος να χρωστάει γύρω στα 10 εκατομμύρια. Και να έχει χάσει τα πάντα.
Αυτός ο τύπος λοιπόν, ο Νίκολας ο Κέιτζ κατάφερε να συντηρηθεί όλα αυτά τα χρόνια ως ηθοποιός. Κατάφερε να διαχειριστεί κοντά στα 250 εκατομμύρια δολάρια.
Πηγή: menshouse.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »