Απίστευτο: Πατέρας εγκατέλειψε βρέφος 8 μηνών για να πάει για ποτό


Πατέρας εγκατέλειψε βρέφος 8 μηνών για να πάει για ποτό...

Το απίστευτο περιστατικό αποκαλύφθηκε, γύρω στις 11.30 χθες βράδυ, όταν μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου σταμάτησαν για έλεγχο οδηγό αυτοκινήτου.

Ο οδηγός παρέλειψε να σταματήσει για έλεγχο και συνέχισε την πορεία του. Στη συνέχεια τα μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην οικία του οδηγού για εντοπισμό του.

Κατά την άφιξη τους, αντιλήφθηκαν από ανοικτό παράθυρο της ισόγειας οικίας ένα βρέφος, το οποίο βρισκόταν σε βρεφικό κρεβάτι και έκλαιγε συνεχώς.

Τα μέλη της Αστυνομίας κάλεσαν τους ενοίκους της οικίας να ανοίξουν χωρίς καμία ανταπόκριση. Μετά από λίγο στο μέρος αφίχθηκε το πιο πάνω όχημα, όπου διαπιστώθηκε, ότι οδηγείτο από 38χρονο, ο οποίος είναι ένοικος και πατέρας του βρέφους.

Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι στην εν λόγω οικία δεν υπήρχε ενήλικο πρόσωπο και πως το 8μηνο βρέφος είχε εγκαταλειφθεί προσωρινά από τους γονείς του.

Ο 38χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης, με τελική ένδειξη 90μg αντί 22μg και συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα. Τη φροντίδα του βρέφους ανέλαβε η μητέρα του, η οποία είχε ενημερωθεί για το περιστατικό.

Ο 38χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σε σχέση με την εγκατάλειψη του βρέφους, κατηγορήθηκε γραπτώς και η 28χρονη μητέρα του.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου σε συνεργασία με την Τροχαία Αμμοχώστου συνεχίζουν τις εξετάσεις.Πηγή: newsit.com.cy

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »