Συγκλονίζει η Μιρέλα Μανιάνι: «Έκανα 7 ώρες χειρουργείο. Υπέφερα»


Η Μιρέλα Μανιάνι εξομολογήθηκε την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, την επέμβαση που έκανε και πώς το ξεπέρασε...

Διατηρείς μια υπέροχη σιλουέτα

Τότε έπαιρνα κιλά λόγω αγώνων, μετά από 2 μήνες έπρεπε να τα χάσω πάλι. Τα κιλά που είχα πάντα πάνω μου δεν ήταν δικά μου, απλά ήταν μυϊκό, που μόλις τελείωνα τους αγώνες σε 2 μήνες επανερχόμουν. Θυμάμαι ότι πήγα σε μαγαζιά κι έπαιρνα τζιν παντελόνι το νούμερο 25 και μου έλεγε η πωλήτρια: «Το θέλετε για δώρο;» Απαντούσα για μένα και μου έλεγε ότι δεν μου κάνει. Πήγαινα μετά από 2 μήνες και με κοιτούσε που το φορούσα. Από 30 νούμερο ξαφνικά φορούσα 25άρι. Δεν το πίστευε.

Καταπόνησες το σώμα σου με την αυξομείωση του βάρους σου ή κατάφερνες να το ελέγξεις;

Ήταν ελεγχόμενο, δεν ήμουν η ρομποτική αθλήτρια. Ως παιδί δούλεψα πολύ σκληρά, με ταλαιπώρησε ο μπαμπάς μου στα γήπεδα πρωί, μεσημέρι, βράδυ, δεν σήκωνα κεφάλι. Μόλις ξέφυγα λίγο από τον μπαμπά μου, άρχισα να βγαίνω. Το μόνο που μου δημιουργήθηκε μετά ήταν 9 κομμένοι τένοντες στον ώμο μου και μπήκα στο χειρουργείο το 2006. Είχε πιαστεί το νεύρο μου μέχρι τη μέση, είχα πάθει κοίλη...Έκανα εγχείρηση που κράτησε 7 ώρες.

Μετά αποκαταστάθηκε το πρόβλημα;

Υπέφερα ένα χρόνο, έκανα φυσιοθεραπείες. «Έδεσαν» από την αρχή οι τένοντες. Μεγάλη ταλαιπωρία, θυμάμαι ακόμα τον πόνο. Ξύπναγα το βράδυ, γιατί από τον πόνο δεν με έπιανε κανένα φάρμακο. Ήταν σαν να μου άνοιγαν τα κόκαλα.

Πηγή: Λοιπόν

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »