ΣΟΚ προκαλούν οι εξελίξεις σε σχέση με το θάνατο 46χρονης στη Λαμία!Τουλάχιστον ασυνήθιστο χαρακτηρίζεται το περιστατικό που διαδραματίστηκε λίγο πριν από τις 6:00 τα ξημερώματα, σήμερα (Κυριακή 27 Μαΐου 2018) στην πλατεία Λαού της Λαμίας...


Σύμφωνα με την περιγραφή περαστικού οδηγού που είχε σταματήσει στο σημείο για να αγοράσει κάτι πρόχειρο για φαγητό, μία γυναίκα ξαφνικά άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του και τον παρακάλεσε να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο, καθώς δεν αισθανόταν καλά!

Πράγματι ο οδηγός ξεκίνησε για τα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου, στο δρόμο όμως -πάντα σύμφωνα με τη μαρτυρία του οδηγού- έχασε τις αισθήσεις της και σε αυτή την κατάσταση την παρέδωσε στους γιατρούς. Εκεί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε καταλήξει και ότι ήταν αργά να της προσφέρουν βοήθεια.

Όπως προέκυψε στη συνέχεια, πρόκειται για 46χρονη γυναίκα με καταγωγή από χωριό του Δομοκού και η οποία διέμενε στη Λαμία και δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν την Αστυνομία, την οποία και ειδοποίησαν οι γιατροί του νοσοκομείου.

Aπό τις Αρχές αναμένεται να εξεταστούν όλες οι περιπτώσεις για τον ξαφνικό θάνατο της 46χρονης, ενώ η ιατροδικαστική έκθεση -μετά την απαραίτητη νεκροψία-νεκροτομή- ελπίζουν ότι θα φωτίσει αρκετά σημεία του θρίλερ που εξελίσσεται ακόμη και με τόσο τραγικό τρόπο τις πρώτες πρωινές ώρες…

Loutraki365

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »