Βγάζουν τα μάτια τους στο Survivor - Κόλαση με τη Ροδάνθη και συμπαίκτες της


«Άδειασε» τους συμπαίκτες της η Ροδάνθη, με αφορμή τις ψήφους που έλαβε στο συμβούλιο του νησιού, καθώς όπως τόνισε δεν τήρησαν την συμφωνία που είχαν κάνει...


«Πριν έρθουν οι καινούργιοι παίκτες είχε γίνει μια συζήτηση απ’ όλη την ομάδα. Και είχαμε συμφωνήσει όλοι ότι οι καινούργιοι παίκτες θα ψηφιστούν, διότι έχουμε ζήσει δυόμιση μήνες μαζί και έχουμε δεθεί μεταξύ μας. Έχουμε βάλει τον ίδιο κόπο για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Οπότε, είχαμε πει όλοι ότι θα προστατεύαμε τα μέλη της ομάδας. Αυτό, απ’ ότι είδα, δεν έγινε και με πίκρανε πάρα πολύ, διότι αυτό το πράγμα το είχαν πει και η Ντάρια και η Βιργινία. Οπότε, περίμενα ότι από τη στιγμή που λες κάτι, θα εφαρμοστεί.

Με την Ντάρια δεν έχουμε έρθει κοντά και ούτε πρόκειται. Όμως περίμενα ότι θα εκτιμούσε την προσπάθεια που έχει ρίξει ένας παίκτης για να φτάσει μέχρι ένα σημείο. Μπορεί να μην είμαι και η καλύτερη παίκτρια, όμως, έχω προσπαθήσει και έχω δει βελτίωση στον εαυτό μου. Και αυτό περίμενα ότι θα εκτιμηθεί από την ομάδα. Γιατί δεν ξέρεις τι κόπο και τι προσπάθεια έχει ρίξει κάποιος, ώστε να φέρει έστω κι έναν πόντο παραπάνω», είπε η Ροδάνθη Καπαρού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »